Nokia 9. Primele IMAGINI cu o UNITATE REALA

Nokia 9. Primele imagini cu o unitate reala a telefonului au aparut pe internet si ne arata ce schimbare majora de desgin este pregatita pentru noi.

Nokia 9 imagini

Nokia 9. Primele imagini cu o unitate reala a noului telefon au aparut astazi pe internet, si ne arata in premiera cum este gandit panoul frontal al smartphone-ului pregatit de catre finlandezi. Stiam deja de cateva luni faptul ca Nokia 9 urmeaza sa aiba o camera pentalobulara, insa nu stiam cum arata panoul sau frontala, insa imaginile aparute astazi dezvaluie surpriza de care vor avea parte fanii seriei.

Nokia 9 imagini unitate 1

Nokia 9. Vorbim mai mult ca sigur despre un prototip al telefonului pe care finlandezii il pregatesc pentru lansare, acesta avand un ecran care acopera o portiune destul de mare din panoul frontal. Din pacate, putem vedea deasemenea si faptul ca Nokia 9 are margini destul de groase pentru panoul frontal, ceva ce in 2019 nu vom vedea la multe smartphone-uri de top, iar asta ar putea afecta vanzarile totale pe care le va avea produsul final pus in vanzare.

Nokia 9 imagini unitate

Nokia 9. Primele IMAGINI cu o UNITATE REALA

Nokia 9 imagini unitate 2

Nokia 9. Partea buna a acestui design este ca in partea inferioara a ecranului nu exista vreo margine vizibila, diverse folii fiind aplicate pentru a arata cum a fost gandit design-ul, ideea finlandezilor fiind foarte interesanta pentru acest model de telefon. Privit din fata, telefonul este o combinatie intre trend-urile actuale, si ceea ce facea compania Nokia pentru vechile modele de telefoane, gandindu-si in continuare produsele pentru a fi diferite fata de ceea ce exista pe piata.

Nokia 9 imagini unitate reala

Nokia 9. Acest model este asteptat de catre foarte multa lume in momentul de fata, iar asta inseamna ca si asteptarile clientilor sunt foarte mari atat in materie de functionalitate, cat si in materie de design, iar pretul va fi cel mai probabil pe masura. Nokia 9 ar trebui sa porneasta un nou trend in ceea ce priveste camerele pentru telefoane mobile, si in ianuarie ar trebui sa vedem prezentarea oficiala pentru acest model de smartphone foarte interesant.