Nokia 9. OFICIAL, Noile Modele CONFIRMATE Azi

Nokia 9. Noi modele ale telefonului au fost certificate recent si sunt pregatite pentru lansare astazi, iata ce surprize urmeaza sa fie oferite de catre finlandezi.

Nokia 9 certificat

Nokia 9. Unul dintre cele mai asteptate telefoane Android ale momentului a fost astazi certificat in mod oficial pentru a fi lansat de catre finlandezi, iar asa aflam ca planurile de a-l aduce pe piata inca nu s-au schimbat. Trei modele ale Nokia 9 au fost certificate de catre Bluetooth SIG, organizatia care creeaza standardele pentru tehnologia Bluetooth, cateva informatii privind specificatiile telefoanelor HMD Global fiind deasemenea oferite pentru noi.

Nokia 9. Modelele TA-1087, TA-1082, si TA-1094 au fost certificate de catre Bluetooth SIG, ele avand confirmat suportul pentru retelele de telefonie 5G, dar si pentru Bluetooth 5.0, ambele fiind specificatii standard in acest punct. In mod normal certificarile facute de la aceasta organizatie vin cu una sau doua luni inainte ca un produs sa fie lansat efectiv pe piata, deci putem astepta aparitia Nokia 9 undeva pe la inceputul anului viitor, poate chiar prin februarie.

Nokia 9. OFICIAL, Noile Modele CONFIRMATE Azi

nokia 9 certificat bluetooth sig

Nokia 9. Dupa cum prea bine stiti deja, acest model de telefon va fi primul din istoria smartphone care are o camera pentalobulara, 5 senzori de imagine fiind inghesuiti in carcasa sa de catre producator. Separat de asta nu se cunosc prea multe informatii cu privire la Nokia 9 in momentul de fata, telefonul urmand a fi lansat cu Snapdragon 845, 6 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare, dar e posibil sa vedem un Snapdragon 855, care ar oferi performante mult mai bune.

Nokia 9. Daca telefonul va fi prezentat la inceputul anului 2019, atunci e de asteptat ca lansarea sa aiba loc la maxim o luna din momentul in care noul dispozitiv va fi prezentat pentru clientii din lumea intreaga. Nu se stie deocamdata cat ar urma sa coste Nokia 9 in momentul in care va fi lansat, insa e de asteptat ca pretul final sa nu fie cu mult diferit fata de cele pe care le vor avea telefoanele Android de top de la inceputul anului viitor.