iPhone. EVOLUTIA Telefoanelor ANDROID dupa COPIEREA Apple

iPhone. Evolutia telefoanelor Android dupa COPIEREA Apple este prezentata in imagini care ne arata cat de mult s-au schimbat smartphone-urile.

iphone copiat android

iPhone. Telefonul care a schimbat intreaga piata smartphone a fost copiat in fel si chip de catre producatorii de telefoane Android pentru a avea succes, iar o buna parte din succesul sau ii este atribuit lui Steve Jobs. Inainte ca primul model al iPhone sa fie lansat, telefoanele aveau tastatura fizica, ecrane mici, ecrane rezistinve, stylus, si ofereau o experienta de folosire foarte proasta, avand un design foarte urat, dar telefoanele Apple au schimbat totul.

iPhone. In imaginea de mai jos puteti vedea cum s-a schimbat design-ul telefoanelor, lansarea sistemului de operare Android aducand pe piata si primele copii ale iPhone, asiaticii devenind experti in a clona cam tot ceea ce face Apple. De-a lungul anilor clonatorii au devenit tot mai buni in a copia tot ceea ce face Apple, iar cu iPhone X lucrurile au mers intr-o cu totul noua directie, decupajul devenind noul “normal” in principal pentru chinezi.

iPhone. EVOLUTIA Telefoanelor ANDROID dupa COPIEREA Apple

iphone copiat telefoane android

iPhone X. Cei care nu au vazut cum a fost copiat acest model de telefon al Apple la doar cateva luni dupa lansare, fie au ochii inchisi, fie refuza sa aprobe faptul ca asiaticii au clonat iar iPhone pentru ca mai buni de atat nu sunt. Unii dintre ei au mers totusi mai departe de atat, si au lansat telefoane fara decupaje in ecrane, sau cu decupaje mai mici decat cel din iPhone X, aici Apple pierzand contactul cu design-ul frumos, si preferand sa continue cu ceva urat.

iPhone. Este cat se poate de clar ca asiaticii aucopiat iPhone pentru ca altfel nu puteau avea succes, insa si Apple a copiat destule de la alte companii, in special pe partea software, si va continua sa faca asta. E de altfel destul de stupid sa existe asteptarea ca Apple sa nu copieze de la altii ceea ce nu are, din moment ce iPhone a fost si este copiat, fara vreo repercusiune, iar aceasta copiere va continua fara oprire si in urmatorii ani de zile.