Android 9. LANSAT azi pe Samsung GALAXY NOTE 9

Android 9. Astazi a fost LANSATA oficial actualizarea pe telefoanele Samsung GALAXY NOTE 9, compania Samsung grabind foarte mult distributia update-ului.

Android 9 Samsung GALAXY NOTE 9

Android 9. La doar o saptamana si jumatate dupa ce a fost lansat pentru Samsung GALAXY S9  si S9 Plus, iata ca astazi ajunge inclusiv pe Samsung GALAXY NOTE 9, cel putin pentru unii dintre clientii coreenilor. Android 9 a fost lansat pentru utilizatorii care au Samsung GALAXY NOTE 9 si folosesc telefoanele in unele regiuni de pe glob, in momentul de fata lansarea parand sa fie facuta pentru cei care locuiesc in principa in Germania.

Android 9. E posibil ca utilizatorii din Germania sa vada primii actualizarea pentru Samsung GALAXY NOTE 9 deoarece serverele coreenilor sunt tinute acolo, iar cei din tara au parte initial de update-ul oferit. Desigur ca Android 9 va ajunge si pe telefoanele Samsung GALAXY NOTE 9 din alte regiuni de pe glob, dar daca deocamdata nu este disponibil, atunci utilizatorii vor mai avea putin de asteptat pana cand noua versiune va fi disponibila oficial si pentru ei.

Android 9. LANSAT azi pe Samsung GALAXY NOTE 9

Android 9 Samsung GALAXY NOTE 9 lansat

Android 9. Desi lansarea actualei versiuni a sistemului de operare era programata luna aceasta pentru Samsung GALAXY NOTE 9, foarte multi asteptau update-ul undeva spre sfarsitul lunii, insa iata ca planurile au fost avansate. Asta inseamna ca Samsung GALAXY NOTE 9 are disponibila actualizarea in meniul de update-uri chiar in acest moment, cel putin in Germania, insa desigur ca inclusiv daca locuiti in Romania puteti face verificarea pentru a vedea daca puteti instala actualizarea.

Android 9. Cei de la Samsung au avansat lansarea actualizarii pentru Samsung GALAXY S9 in comparatie cu anuntul initial privind disponibilitatea, si se pare ca inclusiv in cazul Samsung GALAXY NOTE 9 se intampla exact acelasi lucru. Asta inseamna ca dupa ce Android 9 va filansat pentru Samsung GALAXY NOTE 9, vom vedea cel mai probabil actualizari disponibile si pentru alte modele de telefoane ale Samsung pentru care lansarea era programata in februarie, martie, sau aprilie, ele urmand a veni mai repede.

84 COMENTARII

  1. Clar ca mai rapid,azi mi-a venit și mie update la iOS 12 lansat in septembrie! Stăteam și eu ca amărâtul pe iOS 11. Am auzit ca pt iPhone X vine prin martie iar pt 8/8+ prin Iunie!

  2. Hai zi-mi punctual și cu argumente(cam greu pentru tine asta,știu) cam ce bug-uri am pe iPhone-ul meu cu iOS 12.1.2 ca sunt tare curios! Măcar unul din fabrica aia de buguri!
    Ascult.
    Samsung= calitate redusă din India și Vietnam.

  3. Ma barosane 5s nici o melodie pe youtube nu e in stare sa incarce..dacai dai o adresa pe gps te trimete in china acasa la el….ce dreaq vb..iphone sunt niste japite de telefoane la 2 ani de la aparitie numai sunt in stare nici apel sa faca…

  4. Am facut marea greseala sa imi duc telefonul (s7) in service sa imi schimbe bateria , telefonul avand soft de UK (pentru ca primeste updateuri mai repede FACT). Mi-au anulat garantia si a zis ca trebuie sa schimb placa. Si nici bateria nu au schimbat-o. Samsung la capitolul update de soft e de 2 lei (si la baterii).

  5. Am facut marea greseala sa imi duc telefonul (s7) in service sa imi schimbe bateria , telefonul avand soft de UK (pentru ca primeste updateuri mai repede FACT). Mi-au anulat garantia si a zis ca trebuie sa schimb placa. Si nici bateria nu au schimbat-o. Samsung la capitolul update de soft e de 2 lei (si la baterii).

  6. Claudiu, nimic din ce ai uploadat tu nu se refera la probleme de functionare, ci la designul interfetei si la programul de lansare.
    Nu e nimic obiectiv.
    Si de ios sunt utilizatori nemultumiti.
    Si la ios exista delay in lansarea softului, mult mai mic, dar exista.

  7. In cazul iOS delay-ul e de ordinul minutelor,când se lansează e lansare worldwide,dacă in România e ora 20,in Germania e ora 19 samd. Pe când la android delay-ul e de ordinul lunilor. Cum ar fi fost dacă iOS 12 lansat in septembrie sa vina de abia in februarie pe XS/XS Max?
    Pie lansat in august 2018 ca și Note 9 primește update in ianuarie 2019(și acum s-au mișcat repede încă,de obicei așteptai un am de zile la flagship-urile Samsung.)

  8. Nu se comapara fabrica de buguri ios cu android niciodata in viata lor…pot astia apple sa stea si in cap ca tot varza e ios..
    Apple=cantitate de calitate redusa cu S

  9. La cat timp primesti un update major pe iOS? Daca ti-ai cumparat Iphone XS, a venit cu iOS12, iar anul asta in septembrie vei primii iOS 13.
    Asta inseamna diferenta de 1 an intre versiuni corect?
    Daca iti cumperi un S9 in martie si primesti update major in ianuarie, la cat timp l-ai primit?
    Daca ti-ai luat S8 in martie 2017, update-ul la Oreo a venit in martie 2018, iar cel la Pie vine in martie 2019. Distanta ca timp? 1 an. Deci e acelasi lucru.

  10. Bai stilule , dar tu chiar esti tampitel grav . Cum sa compari ma cloaca aia de cacandroide , cu ios … vb asa …ca sa nu taci si esti mereu maro pe buze …..

  11. Hai zi-mi punctual și cu argumente(cam greu pentru tine asta,știu) cam ce bug-uri am pe iPhone-ul meu cu iOS 12.1.2 ca sunt tare curios! Măcar unul din fabrica aia de buguri!
    Ascult.
    Samsung= calitate redusă din India și Vietnam.

  12. De la google vezi update odată pe an,la iOS mai primesti între timp,nu doar pe ăla major in sepetembrie. Plus suportul software prelungit,vezi 5S din 2013 care a primit iOS 12. Vezi tu un Galaxy S4 tot din 2013 sa primească update la Pie? Nici S5 din 2014,S6 din 2015 sau S7 din 2016 nu primesc,darămite S4!

  13. Cum sa compari android cu 100 de functii in plus cu ios care e prea simplu si zero functii ,ca si copii spun ca e jucarie de bebelush

  14. Ma barosane 5s nici o melodie pe youtube nu e in stare sa incarce..dacai dai o adresa pe gps te trimete in china acasa la el….ce dreaq vb..iphone sunt niste japite de telefoane la 2 ani de la aparitie numai sunt in stare nici apel sa faca…

  15. Iphone 6 virgula 7 nau mers perfect nici cand erau noi..dar acum…apropo mai citeste cartela ip6?sau netu se mai aprinde singur?iphone 7 se simnte singur ca nare un frate geaman 7s??
    Ca si restu pripasilor apple

  16. Faptul ca Apple ofera suport software pt 5 ani este alegerea lor. Este obligatoriu sa faca toti la fel?
    Android ofera libertate totala, dc nu face si Apple asta? Daca o luam luam logica ta.
    Google face update major la Android odata pe an. Cumva versiunea de Android de pe Samsung este nemodificata? Samsung ofera update-uri majore la distanță de 1 an de la aparitia telefonului.
    Samsung ofera update-uri lunare de securitate + update la aplicatii direct cand e nevoie, doar ca nu incrementează versiunea software.
    Mai ai nevoie de alte informatii?

  17. Însemna ca la al meu 6S plus dacă are 3 ani de la apariție,in ultimul an făcea apel cu sufletul sau cum? Un 5S cu iOS 12 se mișca acceptabil pt vârsta lui,normal ca nu zboară ca un XS ca n-are cum,totuși are hardware vechi de 5 ani. Și al meu 6S plus zbarnaie cu iOS 12 pe el,i-am pus și baterie noua,ma doare la banana pana in toamna. Filmez 4K nelimitat cu un iPhone din 2015 iar tu cu Samsung-ul tău din 2018 îți taie filmul la 5 minute. Asta e,nu poate săracul sa ducă mai mult,dar mai bine așa decât sa iei foc! Pune-i tu un Pie pe S4 ca crapă instant cu tot cu carcasa aia de plastic premium la el.
    Poate ai vrut sa zici de Samsung ca după 2 ani de la apariție nu mai ești băgat in seama și ești aruncat la gunoi.
    Ch

  18. 1. Unable to Check for Update
    2. Stuck on Preparing Update
    3. Software Update Failed iOS 12/12.1
    4. iOS 12/12.1 Stuck on Verifying Update
    5. An Error Occurred Installing iOS 12/12.1
    6. iOS 12/12.1 Bluetooth Issues
    7. iOS 12/12.1 Apps Quitting Constantly
    8. Alarm Not Working in iOS 12/12.1
    9. iOS 12/12.1 Cellular Data Not Working
    10. iOS 12/12.1 AirDrop Not Working
    11. Battery Drain and Device Overheating
    12. iOS 12/12.1 Camera Not Working
    13. Flashlight Not Working Problem
    14. iOS 12/12.1 iMessage Bug
    15. iOS 12/12.1 App Store Not Working
    16. iOS 12/12.1 Wi-Fi Problem
    17. iOS 12/12.1 Keeps Restarting
    18. iOS 12/12.1 Speaker Not Working
    19. iOS 12/12.1 Charging Problem
    20. iOS 12/12.1 GPS Problem
    21. iPhone Shows No Service
    22. iOS 12/12.1 Slow on Old Devices
    23. iOS 12/12.1 Notifications Not Working
    24. Screen Time Not Working
    25. iPhone Won’t Turn On
    26. Data Lost After Update
    27. iPhone X Display Washed Out

    {Sursa:
    www . imobie . com/support/ios-12-problems . htm

    (fără spatii, ca să nu intre mesajul la moderare) }

  19. “ai dreptate”…noul A35 de 2 litri iti ofera 306CP, iar viitorul A45 va oferi 409 CP, iar V6 de 3 litri mai nou ofera acum tot asa peste 400cp
    V8 acum ofera peste 600 cp
    SI PE LANGA TOATE ASTEA…masinile au devenit mai econome si cel mai important mai usoare…deci performantele sunt NET superioare, sistemele de tractiune net superioare…mult mai sigure si nu ca tomberonul tau ce il conduci
    Nu serios, observ ca nici la masini nu te pricepi
    Deci serios, schimba draq vechitura aia ca te prroestti…ce inseamna sa fii sarac sa nu iti permiti lucruri noi…te dobitocesti si ai impresia ca ce ai tu din anii 80-90 este mai bun

  20. “ai dreptate”…noul A35 de 2 litri iti ofera 306CP, iar viitorul A45 va oferi 409 CP, iar V6 de 3 litri mai nou ofera acum tot asa peste 400cp
    V8 acum ofera peste 600 cp
    SI PE LANGA TOATE ASTEA…masinile au devenit mai econome si cel mai important mai usoare…deci performantele sunt NET superioare, sistemele de tractiune net superioare…mult mai sigure si nu ca tomberonul tau ce il conduci
    Nu serios, observ ca nici la masini nu te pricepi
    Deci serios, schimba draq vechitura aia ca te prroestti…ce inseamna sa fii sarac sa nu iti permiti lucruri noi…te dobitocesti si ai impresia ca ce ai tu din anii 80-90 este mai bun

  21. in anii 80 mercedes facea S class (prima masina ce oferea standard airbag, prima masina cu airbag lateral si pt pasagerii din spate) si nu jucarii pt copii

  22. ti-am mai zis eu dar vad ca nici memorie dar nici sa inveti nu poti
    Si un kckt de VW golf R are motor de 300cp cu 2 litri deci nici nu are nevoie de 3 litri
    Asa ca sa iti dai seama ce vechitura este masina ta

  23. “O mașină din any 80-90 , e mai rapida ca una din 2020”

    Si tot nu mi-ai dat exemple
    Comparand mere cu mere adica un V6 din anii 90 cu un V6 din 2020..deci ce V6 este mai rapid din 90 fata de unul din 2020?
    Sau stai, am uitat tu nici nu stii ce ai vrut sa zici
    Eu astfel de exemple vreau nu ce ai scris tu acolo din brosuri

  24. Am facut marea greseala sa imi duc telefonul (s7) in service sa imi schimbe bateria , telefonul avand soft de UK (pentru ca primeste updateuri mai repede FACT). Mi-au anulat garantia si a zis ca trebuie sa schimb placa. Si nici bateria nu au schimbat-o. Samsung la capitolul update de soft e de 2 lei (si la baterii).

  25. Știu și eu sa caut pe google,uite:
    Bootloops
    Lockups and freezes
    Adaptive brightness issues
    Disappearing home and recent buttons
    Sound/volume problems
    Fingerprint sensor issues
    Various connectivity (Bluetooth, Wi-Fi, GPS) problems
    Bad battery life
    Abnormal Battery drain when Adaptive Battery is turned on
    Google Assistant voice match settings issues
    Home and recents buttons disappear; sometimes require a reboot to come back
    Phone becomes unresponsive while charging
    Fast charging no longer working with some chargers
    Other parties unable to hear during an outbound call
    OTA update still failing for some users
    Constant scanning for Wi-Fi networks
    Incoming calls default to speakerphone when answered
    Video capture freezing after a minute or two
    Adaptive Brightness feature not triggering as expected
    Display can become too bright or too dim while using the automatic setting
    Wi-Fi connection issues
    Call volume bugs (too loud and too quiet are both reported as bugs)
    Notch settings in the developer options are gone.
    Asta așa la prima privire.

  26. Cam cât de înapoiat eşti copile…Android 9 a fost lansat acum 4 luni şi ceva, doar pe S9/+ a fost lansat acum 2 săpt.şi la diferenţă de 2 săpt. şi pe Note 9…ce bătaie de joc, nu trebuia livrate pe toate modelele cum face Apple? Să nu mai zic de ăia cu S7, săracii…

    Câteva cuvinte despre ONE UI (eu nici acum nu l-am primit, deşi este lansat):

  27. Pai tu nai buguri ca esti un caz aparte..bugu nu sta la tine,doar la restu…niciun iphone na avut buguri la tine…esti terminator de buguri apple..o sati dea astia o medalie….apropo iphone xs nu cumva a aparut plin de probleme si au trebuit la nici o luna sa faca update ca pentru ca finca avea buguri…a stai ca tu nu apucasei sal cumperi cal scapai tu de buguri…

  28. 4 comentarii din n utilizatori? Ești 100% sigur că nu o să găsesc clienți nemulțumiți daca intru pe site-uri dedicate produselor Apple?

  29. Clar ca mai rapid,azi mi-a venit și mie update la iOS 12 lansat in septembrie! Stăteam și eu ca amărâtul pe iOS 11. Am auzit ca pt iPhone X vine prin martie iar pt 8/8+ prin Iunie!

  30. Cu siguranță sunt și la Apple dar procentajul de 98% satisfacție pentru ce au primit spune totul. De construcția telefonului și a design-ului, fără reproș, față de Note 9, de la S Pen-ul din plastic care nu stă chiar fix în telefon și până la telefon…

    E plin pe toate site-urile, poți face un research în legătură cu Android 9 / Samsung – eu nici acum nu am primit update-ul, ce porcărie, deși este lansat de ore bune.

  31. Vezi un un review la JerryRigEverything pe YouTube, ce spune de construcția smartphone-ului Note 9. S Pen-ul este din plastic deoarece se încarcă wireless (ca și Apple Pencil) și ca sa fie usor, daca nu ar sta fix, nu ar fi obținut ratingul pentru rezistență la apă. Pentru România, update-ul o să fie lansat peste cateva zile (3-4). De ce ai mai fi achiziționat un Note daca nu folosești Android?
    98% satisfacție, este procentul dat de Apple?

  32. S9 a venit cu cu android 8, corect ?
    iPhone x a venit cu iOS 11.
    Pe s9 ai primit update in decembrie , după 9 luni
    Pe x ai primit update pentru iOS 12 la un an după ce a fost lansat xs.
    Ce mai vrei ?

    Normal că la voi va da update pe toate din moment ce aveți același ecran ca la iPhone 6 care nici rezoluție HD nu are
    Samsung când face un update e schimbat tot, vezi one UI
    O sa vad și Apple prin 2022 cum o să aibă ce are android acum

  33. Cui nui place interfata si iconitele pot sa le schimbe..android iti da acces total….lasa vrajala ca ai aceeasi asezare pe ecran din 2007

  34. Apple e mai rapid doar la…puncte puncte
    Cine se indoaie mai repede
    Cine sta la incarcat mai mult
    Cine poate sa aive 4k dar de fapt nu e 4k
    Are cel mai rapid slo mo….slo mo nu trebuia sa fie lent??
    Se strica cel mai rapid,nu trebui sa spargi decat spatele ca nu se schimba decat cu totu..dauna totala daca spargi sticla din spate.rapid

  35. Tre sa fi puțin redus sa consideri ca e același ecran de la iPhone 6! La un ecran totul se rezuma la rezoluție???
    La camera totul se rezuma la megapixeli???
    După tine calitatea pozei e același la S7 ca la S9,ca doar ambele au 12 mpx?
    Ba chiar la S6 e mai buna ca are 16 mpx! Sau o poza cu un 6S vs un XR. Un TV 4K de acum câțiva ani are același panou ca unul de acum,nu? Sigur ca da,doar are aceasi rezoluție și ppi!
    O mașina de acum 10 ani de 1600 cmc are aceasi putere ca una de acum? Normal,ca doar totul se rezuma la capacitatea cilindrica,tehnologia nu evoluează,sta pe loc.

  36. Asta e pentru ca nu se schimba doar sticla spate,sunt lipite o grămada de subansamble pe acea sticla de pe spate.
    Uite,de exemplu dacă ai spart sticla fata la un Huawei Mate 20 Pro,îți schimba și bateria la el. Pun video după ca altfel îmi apare comentul de paști.

  37. O mașină din any 80-90 , e mai rapida ca una din 2020, mă refer la japoneze, Toyota supra, Nissan gtr , r32, r33, r34 toate au venit cu V6, 300+ căluți din fabrica, any 80-90, o mașină în 2019 cu motor V6, tot nu are 300 de cai. Știi de la ce vine iPhone xR ? De la reciclat ?? contrazicema! E aceași tehnologie doar că ecran puțin mai mare. Și da la camera totul se rezuma la megapixeli! Vrei sa îți arăt o poza de la guvernul chinez ? 195 giga pixeli
    Sa nu mai vii să zici că pixeli nu contează !

    http://sh-meet.bigpixel.cn/?from=groupmessage&isappinstalled=0

  38. te rugam exemple in care o masina din anii 80 cu acelasi motor este mai rapida cu una din 2020
    Dar te rog comparam mere cu mere…nu dacia2020 cu supra din 80

  39. Mașinile din anii 80, exact același model nu se mai fabrica acum!
    Spre exemplu Nissan 300zx twin turbo, venea din fabrica cu 300 de cai, motor 3litri V6.
    In ziua de azi nici macar mertanul cu motor de 3 litri nu îți dă 300 de cai, sa nu mai zic de preț.
    Mustang din ani 70, motor V8, 7litri plus. Cu 500-600 de cai, in ziua de azi îți vine cu motor de 5litri și 450 de cai.
    Pe vremea aia, mertanul făcea schițe de mașini ??
    Dar ce știi tu de motoare mari ?
    Când numeri litri și kilometri sa vezi câtă benzina bagi. Daca nu știai eu de cel puțin 4ani, fac plinul la mașina, mereu plin rezervorul și benzina premium. Nu a fost odată când am pus doar 10 litri sau doar 40. Mereu plin până la refuz. Nu îmi pasă dacă mașina consuma 20l la sută sau 30

  40. “ai dreptate”…noul A35 de 2 litri iti ofera 306CP, iar viitorul A45 va oferi 409 CP, iar V6 de 3 litri mai nou ofera acum tot asa peste 400cp
    V8 acum ofera peste 600 cp
    SI PE LANGA TOATE ASTEA…masinile au devenit mai econome si cel mai important mai usoare…deci performantele sunt NET superioare, sistemele de tractiune net superioare…mult mai sigure si nu ca tomberonul tau ce il conduci
    Nu serios, observ ca nici la masini nu te pricepi
    Deci serios, schimba draq vechitura aia ca te prroestti…ce inseamna sa fii sarac sa nu iti permiti lucruri noi…te dobitocesti si ai impresia ca ce ai tu din anii 80-90 este mai bun

  41. in anii 80 mercedes facea S class (prima masina ce oferea standard airbag, prima masina cu airbag lateral si pt pasagerii din spate) si nu jucarii pt copii

  42. ti-am mai zis eu dar vad ca nici memorie dar nici sa inveti nu poti
    Si un kckt de VW golf R are motor de 300cp cu 2 litri deci nici nu are nevoie de 3 litri
    Asa ca sa iti dai seama ce vechitura este masina ta

  43. wow daca pt tine sa faci plinul la o masina este motiv de lauda…serios? 100 euro sunt bani la tine cu care sa te lauzi? fie ca faci plinul pe saptamana tot spune multe mai ales ca tu nu iesi din casa ca ai cinema in pivinta si nu iti place socitatea ca este prea desteapta pt tine, asa aici pe net macar nu iti rade nimeni in fata sau nu te scuipa la cat de prrost esti

  44. Măi Pinocchio unde ai văzut tu probleme cu S penul dun plastic care nu stă bine în telefon? Ție chiar nu îți e rușine?

  45. Ce sa faci cu tracțiune pe fata ? Auzi la el ??
    Ți-am dat exemple de mașinii din anii 80, daca vrei mașini din anii moderni, Nissan gtr , motor 3.7 litri V6, 550 cai, Mitsubishi evo, 2litri 350cai , 4×4.
    Ce știi tu de vechituri ?
    Ai vrea tu sa ai o Toyota supra , sau un gtr r34 ?? dar nu ai tu bani de așa ceva

  46. Sunt problemele lui Pie (produs de Google) întâlnite pe smartphone-urile Pixel (produse de Google)?

    Întreb pentru că Apple își face sistemul de operare pentru propriile 5-6 modele de smartphone-uri unde poate controla absolut totul.
    Google, în schimb, face un sistem de operare pentru zeci de mii de modele de smartphone-uri.
    ȚI SE PARE DE CORECTĂ COMPARAȚIA????

    În plus, Pie este modificat de fiecare producătorii în parte, iar majoritatea (dacă nu chair toate) problemele scrise de tine apar ca urmare a intervenției producătorului în Android.

  47. Tocmai a pus degetul pie S pen și nu se mișcă nici măcar un micron.
    Ești penibil până în măduva oaselor.

  48. Pai dacă android-ul Pie curat de la însuși creatorul său google pus pe un telefon făcut de însuși google(pixel 3) e plin de bug-uri,ce pretentii sa mai ai de la alții? Uita-te la absolut toate review-urile pe care le găsești despre pixel 3 cu Pie pe el,toate îți spun același lucru: e varza și plin de bug-uri!
    Sa mai zic de lag-ul uriaș de pe pixel slate? Vezi doar clipul lui MKBHD.

  49. “Ce sa faci cu tracțiune pe fata ?” s-a scris unde acest lucru?
    Fara tractiune fata si spate, cum se deplaseaza masina? prin mama ta?
    esti rrettard? cine a zis de mama ca e desteapta? nimeni
    Nu ma intereseaza masinile de adolescenti gen supra etc

    Cred ca E class meu si SLC sunt mai scumpe decat un kcct de supra

  50. “O mașină din any 80-90 , e mai rapida ca una din 2020”

    Si tot nu mi-ai dat exemple
    Comparand mere cu mere adica un V6 din anii 90 cu un V6 din 2020..deci ce V6 este mai rapid din 90 fata de unul din 2020?
    Sau stai, am uitat tu nici nu stii ce ai vrut sa zici
    Eu astfel de exemple vreau nu ce ai scris tu acolo din brosuri

  51. la o masina f puternica ajuta mult un sistem f bun de tractiune integrala cand pleci de pe loc, pe ploaie sau pe zapada…dar nah…nu ai de unde sa stie unul ca tine, hai ne mai auzim dupa ce te lasa tatal tau pe net

  52. E posibil, nu te contrazic, însă iarăși îți spun că Android e făcut pentru mii de modele în timp ce ios este pentru doar câteva.

    Ia încearcă tu să faci o nuntă Android cu 3000 invitați din toate categoriile de vârstă, sociale, avere, etc și să îi mulțumești pe toți!
    Încearcă să faci o nuntă iOS restrânsă cu 10 invitați de aceeași condiție (vârstă, avere, etc).

    Dacă nu ii poți mulțumi pe toți la nunta Android, este ceva normal. Nu poți pune muzica pe placul tuturor, mâncare pe placul tuturor, etc.
    Dacă in schimb nu poți mulțumi pe cei 10 invitați la nunta iOS, înseamnă că ai un eșec.

  53. Știam ca cer prea mult de la tine când te-am rugat sa-mi spui punctual. Ai deviat grav de la subiect și ai luat-o pe arătura.
    Zi-mi punctual un bug anume și eu iti arăt ca minți in secunda doi ori cu un print ori urc un clip pe YouTube.
    Astea gen: ești terminator de bug-uri hăhăhă,o sa primești medalie hăhăhă doar arată nivelul tău de inteligenta.
    Generalizări peste generalizări,când ii rogi sa-ti zică punctual,o dau in diverse și in hăhăhă-uri.

  54. Toate au buguri dar diferenta dintre ios si android este ca ai kernelul deblocat la android si iti permite sa iti schimbi softul, ios-ul nu prea si de aceea cauta lumea buguri prin el.