Prima Pagina iPhone XS iPhone XS. Anunt IMPORTANT de la Administratia Prezidentiala a SUA

iPhone XS. Anunt IMPORTANT de la Administratia Prezidentiala a SUA

iPhone XS are parte de un anunt important facut de catre administratia prezidentiala din SUA, iata ce spun consilierii lui Donald Trump despre Apple.

13

iPhone XS china

iPhone XS a avut parte de un final de an nu foarte prost, vanzarile acestui model de telefon, impreuna cu cele ale altor modele, fiind foarte slabe, iar compania Apple a dat vina pe China si pe scaderea vanzarilor din aceasta tara. Afirmatiile facute de catre presedintele Apple, Tim Cook, cu privire la evolutia incasarilor companiei in T4 2018, si problemele iPhone XS in tara, sunt sustinute de catre consilierul lui Donald Trump in probleme economice.

Kevin Hassett, omul care conduce consiliul care il ajuta pe Donald Trump sa ia decizii economice bune pentru SUA, sustine ca vanzarile iPhone XS, si ale altor modele de telefoane, vor creste in China in viitor. Totul are la baza un acord pe care SUA si China ar trebui sa il faca pentru a pune capat actualului razboi comercial dintre cele doua tari, problemele economice pe care tara le are afectand inclusiv vanzarile iPhone XS in respectiva zona de pe glob.

iPhone XS. Anunt IMPORTANT de la Administratia Prezidentiala a SUA

iPhone XS este doar unul dintre produsele afectate de catre faptul ca sanctiunile impuse de catre SUA impotriva Chinei afecteaza economia locala, si implicit puterea de cumparare, altele inregistrand deasemenea scaderi. Consilierul lui Donald Trump sustine ca si alte companii vor fi afectate la fel de mult precum compania Apple si al sau iPhone XS, iar asta pentru ca din cauza problemelor economice de acolo, oamenii nu vor mai cumpara la fel de multe produse americane.

If we have a successful negotiation with China, then Apple sales and everybody else’s sales will recover. But right now, China is feeling the blow of our tariffs.

Apple va avea parte de cresteri in vanzari doar daca administratia prezidentiala din SUA obtine ceea ce isi doreste, iar cum asta nu se va intampla prea curand, problemele vor continua pentru cei din Cupertino, si nu numai. E de asteptat ca inclusiv alte mari companii din SUA sa inregistreze scaderi in vanzari in urmatoarele luni, cel putin in China, iar daca toate aceste companii ar pune presiune pe Donald Trump, atunci el s-ar putea gandi si la ele.

Articolul anteriorAndroid 9. LANSAT azi pe Samsung GALAXY NOTE 9
Urmatorul articolWindows 10. Vestea GROZAVA Anuntata de Microsoft
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.