Windows 10. Vestea GROZAVA Anuntata de Microsoft

Windows 10. Anul 2019 incepe cu o veste grozava din partea companiei Microsoft, americanii facand in sfarsit o schimbare asteptata de catre clienti.

Windows 10 setare

Windows 10. Microsoft a facut un anunt foarte interesant in acest inceput de an, compania americana rezolvand intr-un final o problema din cauza careia s-au plans foarte multi oameni pana acum. Mai exact, vorbim despre faptul ca asistentul personal Cortana nu va mai incepe sa vorbeasca in mod automat in timpul procesului initial de setare a sistemului de operare Windows 10, asa cum se intampla, in mod enervant, in momentul de fata.

Windows 10. In clipul video de mai jos puteti vedea cam cat de enervanta este setarea mai multor calculataore de catre administratorii de retele IT din cadrul firmelor, cei de la Microsoft intelegand ca strategia lor nu e tocmai grozava. Este foarte enervant sa configurezi mai multe calculatoare in acealsi timp si ele sa inceapa sa vorbeasca singure in momentul in care incepe procesul de setare al Windows 10, iar Microsoft va dezactiva complet Cortanta in timpul acestei proceduri.

Windows 10. Vestea GROZAVA Anuntata de Microsoft

Windows 10. Schimbarea modului de functionare al Cortana va fi implementata incepand cu versiunea 19H1 a sistemului de operare, deci cel mai probabil April 2019 Update, sau cum se va chema actualizarea urmatoare. Practic, toti cei care vor seta Windows 10 incepand cu noua actualizare vor avea parte de mai multa liniste, Cortana fiind oricum folosita de catre foarte putine persoane, avand si cel mai prost software dintre toti asistentii personali existenti acum.

Windows 10. Anul 2019 a inceput destul de prost pentru cei de la Microsoft, cu noi probleme descoperite de catre utilizatorii care au instalat October 2018 Update, insa iata ca el continua cu o veste buna venita de la compania americana. Windows 10 a trecut prin foarte multe schimbari in 2018, iar in 2019 sunt asteptate cel putin la fel de multe, insa probabil mai bune, iar asta pentru ca Windows 10 nu e tocmai chiar atat de indragit pentru ca inca mai are buguri enervante.