Prima Pagina RCS & RDS RCS & RDS DIGI. CAND LANSEAZA de fapt Reteaua 5G

RCS & RDS DIGI. CAND LANSEAZA de fapt Reteaua 5G

RCS & RDS DIGI. Iata cand se va lansa de fapt noua retea 5G in Romania pentru clienti, operatorul telecom pregatind investitii importante pentru infrastructura.

3

RCS & RDS DIGI 5g

RCS & RDS DIGI. Ca unul dintre cei mai mari operatori telecom din Romania, grupul pregateste si lansarea unei retele 5G in tara noastra, iar foarte multi se intreaba cand urmeaza sa aiba loc acest lucru. Digi Mobil, operatorul detinut de catre RCS & RDS DIGI, se pregateste in 2019 sa liciteze pentru frecventele 5G pe care guvernul le va pune in vanzare in toamna acestui an, decipana atunci nu vom vedea vreo retea de acest gen disponibila in Romania.

RCS & RDS DIGI. Pana in toamna acestui an niciun operator de telefonie mobila din Romania nu va lansa vreo retea 5G pentru ca licitatia pentru frecvente este programata pentru a avea loc in a doua parte a anului. Chiar si in aceste conditii, e destul de dificil ca RCS & RDS DIGI, sau alti operatori, sa lanseze vreo retea 5G pana la finalul anului 2019, dar nu e imposibil, in functie de pregatirile facute de catre fiecare companie in parte pentru aceste lansari.

RCS & RDS DIGI. CAND LANSEAZA de fapt Reteaua 5G

RCS & RDS DIGI. Desi operatorul de telefonie mobila are o infrastructura nationala de fibra optica foarte mare, care va fi importanta si pentru 5G, dintre toti ceilalti operatori, probabil va avea cele mai mici investitii in aceasta tehnologie. Avand in vedere ca guvernul Romaniei vrea sa obtina venituri substantiale din retelele 5G care vor fi lansate in Romania, e foarte posibil ca RCS & RDS DIGI sa investeasca mai putin decat in 4G, dar totul depinde de rezultatul licitatiilor.

RCS & RDS DIGI. Reteaua 5G este foarte importanta pentru operator din moment ce actuala infrastructura 3G si 4G este net inferioara celor pe care le au Orange, Vodafone, sau Telekom, multi clienti asteptand imbunatatiri. Vom vedea cu siguranta anunturi importante privind 5G facute de catre RCS & RDS DIGI, si ceilalti operatori de telefonie mobila, in cursul acestui an, asa ca ramane doar de vazut ce se pregateste pentru noi.

Articolul anteriorApple Anunta un RECORD de Vanzari de Craciun si Anul Nou
Urmatorul articol4 Ianuarie 2019 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.