Windows 10. OFICIAL, a DEPASIT si Windows 7

Windows 10. Sistemul de operare a depasit in sfarsit si Windows 7, compania Microsoft reusind sa le ofere clientilor motive serioase pentru a face upgrade.

Windows 10 record

Windows 10. Microsoft a reusit sa transforme problematicul sistem de operare pentru calculatoare in cel mai folosit de pe planeta in momentul de fata, conform cifrelor anuntate chiar in cursul zilei de ieri. Conform cifrelor aparute la inceput de 2019, Windows 10 are o cota de piata de 39.22% in momentul de fata, cu doar putin mai mare decat cea de 36.9% care este inregistrata pentru Windows 7, iar aceasta evolutie era de asteptat pentru sistemele de operare.

Windows 10. Dupa 3 ani si jumatate din momentul in care aceasta versiune a sistemului de operare a fost lansata, iata ca Microsoft a reusit intr-un final sa depaseasca vechea versiune, si sa convinga mai multa lume sa o instaleze. Desi Windows 7 este foarte popular in continuare, iata ca exista totusi tot mai multa lume interesata sa foloseasca Windows 10, iar asta in conditiile in care actualizarile recente au avut foarte multe probleme raportate.

Windows 10. OFICIAL, a DEPASIT si Windows 7

Windows 10. Microsoft a anuntat ca vrea sa aduca sistemul sau de operare pe 1 miliard de calculatoare in trei ani de la lansare, insa desigur ca acest lucru nu s-a intamplat, doar 700 de milioane de utilizatori folosind sistemul de operare. Microsoft a promovat foarte intens noul sau sistem de operare, insa lumea a tot evitat Windows 10, chiar daca si upgrade-urile au fost oferite gratuit pentru oameni, interesul fiind surprinzator de scazut pentru foarte multa lume.

Windows 10. Interesant este ca peste doar un an de zile Windows 7 urmeaza sa ramana fara suport din partea companiei Microsoft, dar foarte multa lume inca foloseste aceasta versiune a sistemului de operare. In momentul de fata, daca aveti Windows 10 si nu ati instalat cele mai recente actualizari, e recomandabil sa nu o faceti, pentru ca inca exista probleme foarte mari cu October 2018 Update, iar aceeasi recomandare vine si pentru actualizarile viitoare, care cel mai probabil vor fi la fel de problematice.