Apple TROLLEAZA Android in Cadrul CES 2019

Apple a ales sa trolleze Android in cadrul 2019, compania americana devenind tot mai agresiva prin promovarea pe care o face pentru produsele sale.

android trollat apple

Apple s-a gandit ca n-ar strica sa isi faca simtita prezenta in cadrul CES 2019, asa ca s-a gandit sa trolleze sistemul de operare Android, si compania Google, cu o reclama pe care a amplasat-o intr-un punct strategic din Las Vegas. In imaginea de mai sus puteti vedea despre ce reclama este vorba, cei de la Apple amplasand-o pe o cladire inainta care se afla in apropierea locatiei in care se desfasoara CES 2019, si pare sa fie indreptata clar impotriva Android.

Android este un sistem de operare recunoscut pentru faptul ca are diverse probleme in ceea ce priveste protejarea datelor utilizatorilor, in principal din cauza faptului ca totul este mult mai „liber” decat in cazul iOS. Cei de la Apple stiu acest lucru, asa ca in Las Vegas s-au gandit sa puna accent pe faptul ca iPhone protejeaza datele oamenilor, in timp ce Android nu face acest lucru, iar ideea e interesanta din moment ce la CES 2019 vor fi prezentate multe gadget-uri interconectate.

Apple foloseste sloganul ce se intampla pe iPhone, ramane in iPhone, cu trimitere directa la binecunoscutul slogan al Las Vegas, ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas, folosit pentru a atrage foarte multi turisti dornici de distractie. Apple face referire si la pagina speciala in care vorbeste despre modul in care protejeaza datele utilizatorilor iPhone, iar compania a comparat in diverse randuri beneficiile pe care iOS le are in fata Android din acest punct de vedere.

Apple TROLLEAZA Android in Cadrul CES 2019

Android a fost criticat si de catre expertii in securitate informatica din cauza faptului ca nu protejeaza datele utilizatorilor la fel de bine precum iOS si iPhone, iar cei de la Apple profita de asta in cadrul CES 2019. O promovare mai buna decat asta pentru sistemul avansat de securitate a datelor nu exista, cei de la Apple folosind un slogan foarte popular pentru a imprima in memoria oamenilor cat de sigur este iOS in comparatie cu sistemul Android.

Android va fi integrat in multe dintre telefoanele care vor fi prezentate in cadrul CES 2019, iar unele dintre obiectele conectate vor avea deasemenea versiuni ale acestui sistem de operare implementate de catre dezvoltatori. Separat de asta, Google Assistant si Alexa vor fi deasemenea folosite in multe alte produse din cadrul CES 2019, ele fiind deasemenea utilziabile in principal in Android, iar Apple ataca orice nu face parte din iPhone.

Android este un sistem de operare foarte complex, iar de aici vin unele dintre probleme, insa nu trebuie trecut cu vederea faptul ca nici iOS nu este perfect, dar nivelul de securitate oferit pentru amprente si recunoastere faciala nu are egal in platforma Google. Cat succes va avea, sau nu, aceasta promovare agresiva facuta de catre Apple impotriva sistemului Android e greu de spus, insa cel mai probabil va atrage unii clienti noi spre platforma sa.