Google Assistant. Noi Functii UIMITOARE LANSATE

Google Assistant. Noi functii uimitoare au fost lansate pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce nu credeai ca vei putea face vreodata cu telefonul.

Google Assistant check-in

Google Assistant. Zilele trecute va vorbeam despre faptul ca asistentul personal este integrat in Google Maps pentru iOS si Android, iar astazi vorbim despre alte functii pe care nu le credeati posibile pentru un asemenea software. Mai exact, in cadrul CES 2019 compania Google a anuntat ca Google Assistant va fi disponibil pe 1 miliard de dispozitive in curand, insa mai important decat atat, poate sa faca inclusiv check-in pentru zborurile aeriene pentru utilizatori.

Google Assistant. Da, ati citit bine, asistentul personal oferit de catre compania Google poate face check-in pentru zborul tau aerian fara ca tu sa mai trebuiasca sa mai accesezi website-ul lor pentru a face asta. Google Assistant va functiona initial doar cu United Airlines, in cazul curselor locale, asistentul cautand numarul de confirmare a cursei in Gmail, folosindu-l pentru check-in, si afisand mai apoi permisul de imbarcare pentru a-l folosi cand ajungeti la aeroport.

Google Assistant. Noi Functii UIMITOARE LANSATE

Google Assistant check-in avion

Google Assistant. In continuare, software-ul americanilor va fi capabil sa faca inclusiv rezervari la hoteluri pentru cei dornici sa simplifice acest proces, Google Pay fiind utilizat pentru a efectua platile foarte rapid. Aceasta functie este deja disponibila in SUA atat pe Android, cat si pe iOS, iar ea urmeaza sa fie extinsa si in alte tari daca se va dovedi ca este populara, informatii preluate direct din Google Search fiind folosite in Google Assistant pentru rezervarile online.

We’re working with a range of companies to enable fast, simple hotel bookings, from hotels like Choice Hotels, AccorHotels and InterContinental Hotels Group to online travel agencies and partners such as Priceline, Expedia, Mirai and Travelclick – an Amadeus company.

Google Assistant. In final, asistentul va fi capabil sa isi dea seama si daca telefoanele utilizatorilor sunt blocate, sau nu, si sa afiseze informatii si optiuni de comenzi in functie de starea in care se afla telefonul. Aici vobim despre cam orice fel de comenzi vocale, de la crearea de reminder-uri, sau setarea de alarme prin Google Assistant, compania Google dorind sa le ofere utilizatorilor o functionalitate cat mai complexa pentru telefoanele lor.

Google Assistant. In momentul de fata acesta este cel mai bun asistent personal pentru telefoane mobile, tablete, calculatoare, sau boxe inteligente, Siri si Alexa fiind cu mult in urma sa.