Samsung GALAXY S10. ZIUA LANSARII a fost ANUNTATA

SAMSUNG GALAXY S10. Ziua lansarii noului model de telefon a fost anuntata astazi, compania coreeana dorind sa aduca telefoanele pe piata mult mai repede.

Samsung GALAXY S10 data lansare

Samsung GALAXY S10. Ziua lansarii noului model de telefon a fost anuntata astazi, si zvonurile se dovedesc a fi 100% adevarate, pentru ca vom vedea telefonul atat de rapid pe cat ne asteptam. Mai exact, Samsung GALAXY S10 va fi lansat in cadrul unei conferinte care va avea loc pe data de 20 februarie in San Francisco, deci Mobile World Congress 2019 nu mai este evenimentul in cadrul caruia coreenii isi prezinta telefoanele premium noi pentru clienti.

Samsung GALAXY S10. Din moment ce ziua lansarii s-a dovedit a fi exact cea pe care am auzit-o din diversele zvonuri aparute pana acum pe internet, e clar ca si ziua inceperii vanzarilor va fi aceeasi. Mai exact, zvonurile ne-au spus ca Samsung GALAXY S10 va fi pus in vanzare in data de 8 martie la nivel global, adica la cam doua saptamani si jumatate distanta de momentul in care toate noutatile sale vor fi prezentate in mod oficial.

Samsung GALAXY S10. ZIUA LANSARII a fost ANUNTATA

Samsung GALAXY S10. San Francisco este o locatie destul de neobisnuita pentru cei de la Samsung pentru a-si prezenta noile modele importante de telefoane, iar asta pentru ca de obicei alegeau New York, Londra, sau chiar Barcelona. Acum duc “lupta” chiar in “inima” companiei Apple, San Francisco, zona in care au fost prezentate toate modelele de telefoane iPhone pana acum, iar Samsung GALAXY S10 va fi dezvaluit acolo unde incepe inovatia tehnologica.

Samsung GALAXY S10. Prezentarea telefoanelor in SUA este si un semnal important care da de inteles ca Samsung pune accent tot mai mare pe piata americana, probabil in speranta de a recupera vanzarile pierdute in China. Samsung GALAXY S10 va fi dezvaluit in 20 februarie in, cel mai probabil, doar 3 modele, pentru ca nu se stie daca si acel model special cu 5G va fi anuntat tot atunci, diverse zvonuri spunand ca ar putea fi vandut inclusiv in SUA in 2019.

Samsung GALAXY S10. Preturile telefoanelor ar urma sa fie foarte apropiate de cele ale modelelor actuale, asa ca va ramane de vazut cam cat de mult succes vor avea in comparatie cu seria din 2018.