Huawei P30 Pro. OBLIGA Apple la Schimbari MAJORE

Huawei P30 Pro. Noul smartphone premium obliga compania Apple sa faca schimbari majore pentru telfeoanele iPhone pe care le va lansa in anii urmatori.

Huawei P30 Pro apple

Huawei P30 Pro. Noul model de smartphone premium pregatit pentru lansare de catre chinezi va ajunge pe piata in primavara acestui an, iar una dintre principalele noutati pe care le va aduce este o camera quad, care va fi uimitoare. Daca anul trecut Huawei a trecut de la camerele duale la camerele triple, in 2019 Huawei P30 Pro vine cu o camera quad, iar pentru 2019 ne putem astepta la o camera penta, mai ales ca Nokia 9 urmeaza sa fie lansat cu o asemenea inovatie.

Huawei P30 Pro. Noul telefon va schimba din nou perceptia utilizatorilor cu privire la ceea ce trebuie sa aiba un smartphone premium, iar asta va obliga compania Apple sa vina cu noutati si mai importante pentru telefoanele sale. In 2018 Huawei a implementat o camera tripla in telefoanele sale, iar in 2019 compania Apple lanseaza iPhone 11 cu o camera tripla, deci daca Huawei P30 Pro va avea o camera quad acum, ne putem astepta ca Apple sa mearga pe aceeasi linie.

Huawei P30 Pro va obliga Apple sa faca iPhone mai bun

Huawei P30 Pro. Apple a ramas in urma chinezilor atat in materie de vanzari, cat si in ceea ce priveste calitatea camerelor pe care le implementeaza in iPhone, asa ca trebuie sa vina cu noutati importante pentru a ramane in top. Daca in 2019 preia camera tripla de la competitori, la fel ca Samsung, in 2020 am putea vedea in iPhone 12 o camera quad, asa cum exista in Huawei P30 Pro, iar totul pentru ca vanzarile sunt foarte departe de a fi bune.

Huawei P30 Pro. Desi chinezii raman in continuare in urma companiei Apple in materie de performante, cand vine vorba despre camere, sistemele de incarcare rapida, sau chiar pretul, chinezii inca au un avantaj in fata americanilor. Cu Huawei P30 Pro aceste avantaj va creste iar, asa cum de un an de zile chinezii au cea mai buna camera de smartphone, iar Apple si Samsung n-au fost in stare sa-i ajunga din urma, 2019 va creste si mai mult diferenta.

Huawei P30 Pro. In baza a ceea ce am aflat pana in prezent, noul model de smartphone urmeaza sa fie lansat in cadrul Mobile World Congress 2019, iar vanzarile ar trebui sa inceapa la putin timp dupa aceea.