Huawei P30 Pro. Asa ARATA Telefonul ce DISTRUGE iPhone

HUAWEI P30 PRO. Asa va arata telefonul care le va da mari batai de cap celor de la Apple si de la Samsung, o schimbare foarte mare fiind pregatita acum.

Huawei P30 Pro arata

Huawei P30 Pro. Unul dintre cele mai asteptate modele de smartphone din urmatoarele luni apare astazi intr-un nou clip video care dezvaluie fara vreun dubiu ce schimbare majora urmeaza sa fie oferita. Ceea ce vedeti mai jos este un concept realizat in baza unor schite preluate de la partenerii companiei chinezesti, Huawei P30 Pro urmand a aduce o serie de schimbari uriase pentru seria de telefoane pe care cei de la Huawei le lanseaza anual.

Huawei P30 Pro. Una dintre surprizele cele mai mari este lipsa unei camere frontale duale, ceea ce exista in Huawei Mate 20 Pro, iar fara ea nu va exista nici acel sistem avansat de recunoastere faciala, pe care multa lume ar dori sa il aiba. Huawei P30 Pro urmeaza sa aiba un ecran mult mai simplu, cu o singura camera frontala, fara un decupaj major, dar si cu un design mult mai placut, iar un cititor de amprente va fi deasemenea integrat in ecran pntru securitate biometrica.

Huawei P30 Pro. Asa ARATA Telefonul ce DISTRUGE iPhone

Huawei P30 Pro. Lansarea acestui model de smartphone va avea loc in urma Samsung GALAXY S10, si va fi o foarte mare problema nu doar pentru coreeni, ci si pentru compania Apple, cu ale sale telefoane iPhone. Huawei P30 Pro va avea o camera mai buna decat telefoanele produse de catre Apple si Samsung, ar putea avea autonomie mai buna, incarcare mai rapida, insa performantele n-ar trebui sa fie superioare celor oferite de catre iPhone XS, cel putin.

Huawei P30 Pro. Dupa cum puteti vedea si din imagini, o camera quad urmeaza sa fie integrata in acest model, in premiera pentru aceasta serie, dar si in premiera pentru telefoanele mobile premium. Separat de camera quad, Huawei P30 Pro ar putea avea si alte premiere tehnologice, poate chiar UFS 3.0 pentru performante mai bune, dar nu va avea 5G integrat, iar asta pentru ca ar trebui sa fie mult mai gros, si ar avea autonomie mai slaba.

Huawei P30 Pro. In baza a ceea ce stim acum, Mobile World Congress 2019 ar putea fi evenimentul in cadrul caruia ar putea fi prezentat noul model de smartphone, dar nu se stie clar cand va fi lansarea in magazine.