iPhone 11 are camera Tripla, un nou iPhone XR apare in 2019

iPhone 11 va fi lansat in 2019 cu o noua camera tripla, insa va veni la pachet impreuna cu un nou model al iPhone XR, care continua sa existe, in ciuda problemelor.

iPhone 11 prototip imagini

iPhone 11 cu o camera tripla va fi lansat in 2019 de catre compania Apple, sau cel putin asta ne confirma un nou zvon aparut in cursul acestei zile, dar probabil ca nimeni nu mai e uimit de aceste anunturi. Am aflat inca de saptamana trecuta ca Apple intentiona sa lanseze un iPhone 11 cu o camera tripla, iar asta dupa ce am vazut si primele imagini bazate pe schitele preluate de la un partener al celor din Cupertino, noul design luand multa lume prin surprindere.

iPhone 11 va avea o camera tripla care are senzorii de imagine pozitionati in forma unui triunghi, iar imaginea de mai sus prezinta cat se poate de bine cat de urat urmeaza sa fie acest model de telefon, deci ar fi bine sa va obisuiti cu el. Trebuie mentionat faptul ca doar iPhone 11 Plus urmeaza sa aiba aceasta camera tripla, in timp ce modelul cu ecran de 5.8 inch va ramane cu o camera duala, ceea ce nu e tocmai neobisnuit din partea Apple.

iPhone 11 Plus are camera tripla, iar iPhone XR isi continua povestea de insucces

iPhone XR va continua sa existe in oferta companiei Apple, insa in 2019 ar putea fi lansat cu o denumire noua, sau doar un upgrade de componente, o camera duala fiind anuntata pentru implementare in serie. iPhone XR va ramane in continuare cu un ecran LCD care are diagonala de 6.1 inch, Apple dorind sa implementeze un ecran OLED abia in 2020, insa nu se stie daca limitarea e data de capacitatea de productie a Samsung, sau de lacomia sa.

Apple Inc. is planning to release three new iPhone models again this fall, including a successor to the struggling XR, the lower priced 2018 device with a liquid-crystal display that has fallen short of Apple’s sales expectations, people familiar with the matter said. Apple plans to introduce some new camera features, including a triple rear camera for the highest-end model and a double rear camera for the two other models, the people said.

iPhone 11 cu o camera tripla doar in modelul Plus va limita design-ul urat doar la telefonul cu ecran care are diagonala de 6.5 inch, insa modelul cu ecran de 5.8 inch ar putea fi ignorat de lume din cauza lipsei schimbarilor. Pe de alta parte nici pentru iPhone XR nu se anunta noutati importante, deoarece doar integrarea unei camere duale nu reprezinta o schimbare suficient de mare pentru a “merita” achizitia acestui smartphone, asa cum nici iPhone 11 n-ar putea merita cumparat.