Windows 10. ATENTIE! PROBLEME MARI cu Patch-urile

Windows 10. Probleme foarte mari cu cele mai noi patch-uri lansate de catre compania Microsoft sunt raportate de catre utilizatorii exasperati de dificultati.

Windows 10 KB4480966

Windows 10. Noi patch-uri de securitate au fost lansate de catre compania Microsoft cu nu foarte mult timp in urma pentru utilizatorii din lumea intreaga, ele avand menirea de a aduce mai multa siguranta pentru cei care folosesc sistemul de operare. Din pacate, se pare ca utilizatorii Windows 10 care au instalat aceste patch-uri de securitate peste April 2018 Update au probleme foarte mari de utilizare, cei care au October 2018 Update fiind feriti de probleme.

Windows 10. Patch-ul cu numarul KB4480966 este cel care genereaza problemele cele mai mari, acesta trebuind sa rezolve multiple vulnerabilitati, dar in realitate doar le da mari batai de cap oamenilor. Problemele utilizatorilor Windows 10 incep cu imposibilitatea de a mai folosi cum trebuie retelele de internet, sau de a folosi diverse programe instalate in calculatoarele lor, Windows Hello avand deasemenea probleme in a recunoaste fetele, sau a face in mod corect deblocarea.

Windows 10. ATENTIE! PROBLEME MARI cu Patch-urile

Windows 10. Din pacate, pentru unii dintre utilizatori exista inclusiv probleme cu BSOD-uri, adica ecranele albastre, insa exista si persoane care nu pot crea hotspot-uri, sau nu se pot conecta la diverse retele Wi-Fi. Practic, Windows 10 a devenit imposibil de folosit dupa instalarea patch-ului KB4480966 pe calculatoare, insa din nou, va spun ca totul afecteaza doar acei utilizatori care inca mai au April 2018 Update in calculatoare, nu si pe cei care au October 2018 Update instalat deja.

This is terrible, since this patch, my task manager doesn’t reliable list my drives anymore… And Microsoft doesn’t even have that listed amongst “known issues” ! Wow, Microsoft. Am uninstalling the update now, waiting for MS to realize what they caused here. Edge can no longer open the web UI admin page for my router since this update (either by url http://bthub.home or IP address 192.168.1.254) IE still can. This bug is also reported for the Jan. 8 update for 1809.

Windows 10. Aceste probleme recente doar se adauga la numeroasele intampinate pana acum de catre compania Microsoft cu diversele versiuni ale sistemului de operare, iar dupa cum arata lucrurile, nu se vor schimba prea multe in curand. Windows 10 continua pe un trend foarte prost cu aceste actualizari care doar genereaza batai de cap, asa ca ramane doar de vazut ce actualizari cu probleme vor mai fi lansate de catre compania Microsoft pentru clienti.

Windows 10. Aceste probleme ar putea fi rezolvate zilele acestea, insa e greu de spus daca Microsoft a gasit solutii pentru toate problemele raportate pana acum.