iPhone 11 vine cu o MARE SURPRIZA, plus iPod Touch 7

iPhone 11 vine cu o mare surpriza pentru clientii din lumea intreaga, iar impreuna cu el Apple ar vrea sa lanseze inclusiv iPod Touch 7 in anul 2019.

 

iphone 11 ipod touch 7 lansare

iPhone 11 are confirmata o schimbare foarte importanta care este pregatita pentru a le fi oferita clientilor din lumea intreaga, ea fiind anuntata in cateva randuri de catre diverse zvonuri pana in prezent. Mai exact, USB-C urmeaza sa ajunga in telefoanele iPhone 11 multumita dorintei companiei Apple de a le oferi clientilor ceva ce asteapta de cativa ani de zile, dar care pana in prezent a fost “rezervat” doar pentru telefoanele Android lansate de catre diversi producatori.

iPhone 11 ar urma sa aiba USB-C pentru ca si tabletele iPad Pro 2018 au porturi de acest gen integrate, iar cei de la Apple vor sa faca intr-un final trecerea de la Lightning catre o tehnologie mai buna. In momentul de fata inginerii care implementeaza USB-C in iPhone 11 n-au ajuns in stadiul in care totul sa fie pregatit pentru a fi lansat in mod oficial, asa ca ramane de vazut in ce masura noutatile vor fi efectiv pregatite pentru a fi oferite chiar din anul 2019 pentru clienti.

iPhone 11 vine cu USB-C, iar iPod Touch 7 e pregatit pentru lansare

iPhone 11 nu va fi singurul produs mobil pe care compania Apple il va lansa pe piata in 2019, americanii avand deasemenea dorinta de a lansa si un iPod Touch 7 pentru a revitaliza vanzarile acestei serii. iPod Touch 6 a fost lansat in 2015 de catre Apple, iar iPod Touch 7 a fost zvonit pentru lansare in repetate randuri, insa iata ca abia in 2018 ar putea fi lansat, el fiind in continuare in in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei americane.

I heard from several suppliers of Apple who are listing in CES2019 that Apple might be developing iPod touch (7th generation) that takes over iPod touch (6th generation). In addition, similar to iPad Pro 11-inch、iPad Pro 12.9-inch (3rd generation), next iPhone might also employ USB-C connector. However, those who are working on it said that it has not reached reference step, and if microUSB connector is continued to be employed has not been decided yet.

iPhone 11 si iPod Touch 7 lansate in 2019 denota o dorinta a companiei Apple de a creste numarul de utilizatori de iDevice-uri la nivel global, dispozitivul fara conectivitate GSM fiind cautat de multi care vor doar sa se joace, sau sa experimenteze iOS la un pret mic. Apple nu a mai inregistrat de ceva vreme vanzari bune pentru seria sa de iPod Touch-uri, insa pare dornica sa schimbe lucrurile din moment ce vanzarile pentru restul produselor nu merg chiar atat de bine.