Prima Pagina iPhone iPhone: Anuntul Important al Apple privind Inlocuirea Bateriilor

iPhone: Anuntul Important al Apple privind Inlocuirea Bateriilor

Compania Apple a facut un anunt foarte important privind inlocuirea bateriilor pentru telefoanele iPhone in cadrul service-urilor proprii, sau a celor autorizate.

6

iPhone Anunt Apple Inlocuirea Bateriilor

Compania Apple a facut in cursul noptii trecute un anunt foarte important privind procesul de inlocuire al bateriilor pentru telefoanele iPhone, ea confirmand ca a rezolvat intarzierile efectuarii procedurilor. Compania Apple a avut pana recent probleme mari cu inlocuirea bateriilor iPhone la cererea clientilor, intarzieri de saptamani intregi existand pentru cei care doreau sa schimbe bateria unui iPhone vechi.

Apple si-a anuntat service-urile proprii, sau cele autorizate, din intreaga lume inca de pe 27 aprilie in legatura cu faptul ca are in stoc baterii pentru orice model al iPhone. Practic, orice persoana care merge intr-un Apple Store, sau un service autorizat, pentru a cere inlocuirea bateriei telefonului va beneficia de schimbare imediata, sau doar in cateva zile, nu intr-o luna.

iPhone: Anuntul Important al Apple privind Inlocuirea Bateriilor

In mod normal majoritatea Apple Store-urilor mari ar trebui sa aiba stocuri suficiente de baterii pentru iPhone, astfel incat ele sa fie inlocuite imediat pentru clienti. In cazul service-urilor autorizate e posibil sa fie nevoie de cateva zile de asteptare pentru ca bateria sa fie inlocuita, insa chiar si acolo timpii de asteptare vor fi cu mult mai mici decat pana acum.

“Apple has confirmed that “service inventory of all iPhone replacement batteries is now available without delay,” in an internal memo distributed to Apple Stores and its network of Apple Authorized Service Providers on April 27.”

In saptamanile anterioare au aparut o multitudine de povesti care ne-au aratat cat de mare este problema celor de la Apple cu inlocuirea bateriilor pentru iPhone din cauza cererii foarte mari. Se pare ca americanii au reusit intr-un final sa comante stocuri suficient de mari pentru a acoperi cererea, asa ca acum ar trebui sa fie mai multi clienti multumiti.

Articolul anteriorSamsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Vestea PROASTA pentru Clienti
Urmatorul articolSamsung o Ia Inaintea Apple cu Lansarea unui Produs Important
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.