Primul Smartphone cu 12 GB RAM e IEFTIN si gata de LANSARE

Lenovo Z5 Pro GT este primul smartphone cu 12 GB RAM si Qualcomm Snapdragon 855, fiind foarte ieftin, si punand presiune mare pe telefoanele iPhone.

Lenovo Z5 Pro GT

Lenovo Z5 Pro GT este primul smartphone cu chip Qualcomm Snapdragon 855 si 12 GB RAM integrati de catre compania Lenovo, el fiind anuntat anul trecut, dar fiind pregatit pentru lansare chiar luna aceasta. Spre deosebire de anii trecuti, cand noile chip-uri ale Qualcomm erau oferite in telefoane lansate in martie, iata ca in 2019 se incepe cu unul lansat chiar in ianuarie, si el urmeaza sa aiba inclusiv 12 GB RAM, o premiera pentru intreaga industrie smartphone.

Lenovo Z5 Pro GT este un telefon care vine cu trei premiere, prin implementarea chip-ului Qualcomm Snapdragon 855, a celor 12 GB RAM, dar si prin faptul ca va fi noul rege in materie de performante, depasind iPhone XS in AnTuTu. Acum daca va imaginati ca toate aceste noutati importante vor fi scumpe, ei bine veti avea parte de o surpriza, deoarece Lenovo Z5 Pro GT va costa doar 560 de euro in China, da, jumatate fata de pretul iPhone XS.

Primul Smartphone cu 12 GB RAM e IEFTIN si pune presiune pe iPhone

Lenovo Z5 Pro GT aduce performante superioare celor ale iPhone XS Max la un pret injumatatit, iar pentru chinezul de rand Face ID e dat la o parte in fata unui telefon care costa atat de putin, si e atat de performant. Lenovo Z5 Pro GT este reprezentarea cea mai buna a problemelor pe care trebuie sa le depaseasca Apple pentru a avea succes in China, telefoanele sale foarte scumpe palind in fata telefoanelor chinezesti, care au specificatii mult mai bune, la un pret infim.

Lenovo Z5 Pro GT va avea deasemenea si un ecran fara margini, fara decupaje, cu un design mult mai frumos decat cel al iPhone, in partea frontala, deci motivele pentru a cumpara telefoanele americanilor scad considerabil. Lenovo Z5 Pro GT doar va da startul lansarilor de telefoane care au 12 GB RAM, iar asta pentru ca asteptam inclusiv un Samsung GALAXY S10 cu asemenea specificatii, si poate chiar un model special al Huawei P30 Pro atat de performant.