Huawei P30 Pro. ASA va ARATA Noul Telefon – VIDEO

Huawei P30 Pro. Noi imagini ne prezinta cum va arata noul model de smartphone pregatit pentru lansare, schimbarile de design fiind foarte importante.

Huawei P30 Pro arata video

Huawei P30 Pro. Un nou clip video ne prezinta cum va arata noul model de telefon pe care compania chinezeasca se pregateste sa-l lanseze, si dupa cum puteti vedea, vorbim despre un dispozitiv foarte interesant. Imaginile de mai jos au fost realizate in baza unor schite ale Huawei P30 Pro preluate de la partenerii companiei chinezesti, forma si dimensiunile fiind exact cele pe care Huawei le-a stabilit pentru productia noului sau model de smartphone.

Huawei P30 Pro. Una dintre cele mai mari schimbari pregatite pentru telefon are legatura cu noua camera quad, 4 senzori de imagine fiind montati in carcasa in forma verticala pentru a oferi cea mai buna experienta de a inregistra poze si video. Felul in care arata aceasta noua camera quad a Huawei P30 Pro este prezentat exact precum in schitele in baza carora vor fi produse telefoanele mobile de catre partenerii chinezilor, asa ca avem un preview interesant.

Huawei P30 Pro. ASA va ARATA Noul Telefon – VIDEO

Huawei P30 Pro. In partea frontala, vorbim despre un design demn de anul 2019, adica margini foarte subtiri pentru ecran, iar un decupaj foarte subtil in partea superioara, cu o singura camera frontala. Din pacate nu va exista un sistem avansat de recunoastere faciala in Huawei P30 Pro, asa cum se intampla in seria Mate 20 Pro, dar partea buna este ca nu va exista nici acel decupaj urias, iar un cititor montat sub ecran va oferi securitate biometrica.

Huawei P30 Pro. Per total, design-ul noului model de smartphone arata mult mai bine decat ceea ce a fost creat in toamna anului trecut, iar asa se diferentiaza si mai mult de felul in care arata telefoanele iPhone. Schimbarea este una foarte buna, deoarece in acest mod Huawei P30 Pro va avea propria prezenta pe piata, vor fi evitate comparatiile iPhone in ceea ce priveste copierea, iar cei de la Huawei vor fi priviti mai bine decat oamenii din intreaga lume.

Huawei P30 Pro. Lansarea urmeaza sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2019 pentru clientii din lumea intreaga, iar vanzarile ar trebui sa inceapa cel mai probabil pe la jumatatea lunii martie.