Samsung GALAXY Note 8. Veste URIASA despre Android Pie

Samsung GALAXY Note 8. O veste uriasa despre Android 9 Pie vine astazi pentru utilizatorii telefoanelor, iata ce a pregatit compania Samsung pentru ei.

Samsung GALAXY Note 8 android 9 pie beta

Samsung GALAXY Note 8. Lansat cu mai bine de un an de zile in urma de catre compania coreeana, acest model de smartphone are parte de o veste uriasa din partea ei, iar foarte multi utilizatori se vor bucura sa o auda. Mai exact, astazi a fost pornit programul de testare a Android 9 Pie pentru Samsung GALAXY Note 8, primele persoane avand posibilitatea de a incerca noua versiune a sistemului de operare pentru propriile modele de telefoane mobile.

Samsung GALAXY Note 8. In momentul de fata se pare ca cel putin in India a fost lansat programul de testare beta pentru Android 9 Pie, compania coreeana oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a testa cele mai noi functii pentru sistemul de operare. Lansarea programului beta pentru testarea Android 9 Pie in India este un inceput promitator pentru utilizatorii Samsung GALAXY Note 8, care vor astepta lansarea sa inclusiv in alte tari de pe glob.

Samsung GALAXY Note 8 are de astazi Android 9 Pie disponibil

Samsung GALAXY Note 8 android 9 pie beta

Samsung GALAXY Note 8. Interesant este ca acest model de smartphone are parte de acest program beta inainte ca telfeoanele din seria Samsung GALAXY S8 sa aiba ceva similar disponibil, desi s-au vandut in numar mult mai mare. Conform celor mai recente informatii privind planurile de lansare ale Android 9 Pie pentru compania coreeana, utilizatorii de telefoane Samsung GALAXY Note 8 vor avea disponibila actualizarea undeva prin cursul lunii februarie, cel mai devreme.

Samsung GALAXY Note 8. Una dintre cele mai mari schimbari aduse de catre Android 9 Pie pentru utilizatori este One UI, o noua interfata care inlocuieste Samsung Experience, si aduce o viziune complet noua pentru modul in care ar trebui sa arate telfeoanele. Daca Samsung GALAXY Note 8 va avea actualizarea lansata in luna februarie de catre compania coreeana, atunci e foarte posibil ca ea sa fie disponibila undeva pe final de luna, insa deocamdata nu se stie clar in ce punct.