OPPO. Detalii OFICIALE despre Noua Camera UIMITOARE

OPPO. Noi detalii despre noua camera uimitoare pregatita de catre compania chinezeasca au fost dezvaluite astazi, si ne arata un avans tehnologic major.

OPPO zoom 10x

OPPO. Inceputul de an aduce un anunt impresionant de la compania chinezeasca, ea dorind sa fie in atentia oamenilor din lumea intreaga si pentru inovatiile pe care le poate oferi pentru clienti. Mai exact, OPPO a anuntat in ianuarie ca pregateste lansarea unui telefon care are zoom optic de pana la 10X, 2 ori mai mare decat orice poate oferi in momentul de fata vreun telefon mobil, majoritatea avand zoom mai mare, dar digital, nu optic.

OPPO. Compania a dezvaluit ca noul senzor de imagine are este echivalent unui obiectiv de 15.9 – 159mm, deci va incepe de la o imagine ultra-wide, si va merge catre un zoom pentru distante foarte mari. Practic, OPPO combina trei lentile in una pentru a oferi un fel de losless zoom, insa desigur ca nu intr-o forma chiar atat de grozava precum si-ar dori toata lumea, dar chiar si asa, aduce o schimbare serioasa pentru utilizatorii din lumea intreaga.

OPPO. Detalii OFICIALE despre Noua Camera UIMITOARE

OPPO camera zoom 10x

OPPO. Camera telephoto cu zoom de pana la 10X va avea si stabilizare optica, un adevarat avantaj pentru inregistrarea de poze cat mai clare, insa deocamdata nu stim si care va fi deschiderea pentru senzor. Telefoanele lansate pana acum cu zoom optic mare nu au deschidere chiara tat de buna, asa ca OPPO ar trebui sa ofere ceva superior fata de ceea ce exista in telefoanele iPhone, Samsung, sau chiar cele ale Huawei, iar asta nu e chiar atat de usor.

OPPO. Mobile World Congress 2019 va fi locatia in care noul senzor de imagine va fi prezentat in mod oficial de catre companie, insa in 2017 ea a prezentat o camera cu zoom optic de pana la 5X, si nu a mai lansat-o pe piata. In aceasta idee, e greu de spus daca OPPO va aduce efectiv pe piata un telefon care sa aiba o camera cu zoom optic de pana la 10X, sau doar va face o demonstratie tehnologica, si nu va mai lansa ceva care sa fie cu adevarat util.