Samsung GALAXY S8. Vestea URIASA despre Android 9

Samsung GALAXY S8. Utilizatorii telefoanelor au parte de o veste uriasa cu privire la Android 9, iata ce anunt surpriza a facut compania coreeana.

Samsung GALAXY S8 Android 9 beta

Samsung GALAXY S8. Utilizatorii acestor modele de telefoane mobile au parte de o veste foarte buna astazi cu privire la Android 9, iar asta pentru ca Samsung a dezvaluit astazi o surpriza foarte interesanta. Mai exact, incepand de astazi, Android 9 a inceput sa fie oferit in versiune beta pentru telefoanele Samsung GALAXY S8, insa doar in anumite tari de pe glob, urmand a programul sa fie extins de catre coreeni si pentru alte tari in viitorul foarte apropiat.

Samsung GALAXY S8. Lansarea Android 9 pentru aceste modele de telefoane era anuntata pentru luna martie, iar din moment ce ieri a inceput sa fie testata actualizarea pentru Samsung GALAXY Note 8, era de asteptat ca programul sa fie extins. Deocamdata doar indienii pot testa Android 9 pe telefoanele Samsung GALAXY S8, insa din moment ce in Germania si Coreea de Sud a fost lansata versiunea beta pentru Note 8 ieri, e destul de clar ca va ajunge si acolo cea noua.

Samsung GALAXY S8 are Android 9 disponibil in versiune beta de azi

Samsung GALAXY S8 Android 9 beta download

Samsung GALAXY S8. Extinderea disponibilitatii Android 9 pentru Samsung GALAXY S8 este surprinzatoare, mai ales ca cel putin o luna si jumatate ii desparte pe utilizatori de lansarea actualizarii sistemului de operare. E foarte posibil, totusi, ca Android 9 sa fie disponibil pentru telefoanele Samsung GALAXY S8 chiar mai devreme de atat, insa totul depinde de rapiditatea cu care este pregatit totul, dar si de problemele intampinate de catre utilizatori in perioada de testare.

Samsung GALAXY S8. Android 9 aduce si pe aceste modele de telefoane One UI, cea mai mare schimbare pregatita de catre coreeni pentru toti clientii, insa aceasta este doar o parte din surpriza majora pregatita. Vorbim deasemenea despre un nou sistem de controlare a aplicatiilor deschise in fundal pe Android 9, despre noi metode de a actiona diverse functii pe telefoanele Samsung GALAXY S8, despre alte probleme rezolvate, si performante imbunatatite.

Samsung GALAXY S8. Avand in vedere cum s-au desfasurat lucrurile pentru alte modele de telefoane ale Samsung in procesul de testare al Android 9, e posibil ca versiunea finala sa fie lansata inainte de martie.