Huawei P30 Pro. Problema MARE in fata iPhone XS

Huawei P30 Pro. O problema foarte mare in fata iPhone XS si Samsung GALAXY S10 devine tot mai clara pentru noul model de smartphone al chinezilor.

Huawei P30 Pro iphone xs

Huawei P30 Pro. Cel mai asteptat telefon al primaverii de la compania chinezeasca urmeaza sa aiba o problema serioasa in fata iPhone XS, principalul sau competitor pe pietele din foarte multe tari de pe glob. Mai exact, un nou test de performante pentru Qualcomm Snapdragon 855 a aparut astazi, si el pune putin in perspectiva performantele pe care le vor avea unele telefoane Android, insa nu si Huawei P30 Pro, care va avea un procesor net inferior.

Huawei P30 Pro. Noul telefon urmeaza sa vina cu un nou chip Kirin 980, asa cum predecesorul sau a avut un procesor vechi de 7 luni de zile, iar asta il pune intr-un mare dezavantaj in fata iPhone XS, dar nu doar a telefonului Apple. Huawei P30 Pro va avea performante net inferioare celor oferite de catre iPhone XS, dar si decat cele oferite de catre multe alte modele de telefoane Android, incluzand aici si Samsung GALAXY S10, un alt foarte mare competitor.

Huawei P30 Pro va avea performante inferioare iPhone XS si Samsung GALAXY S10

Huawei P30 Pro iphone xs performante

Huawei P30 Pro. Desi au existat unele zvonuri care spuneau ca noile telefoane pregatite de catre Huawei vor avea procesoare noi, e putin probabil ca asta sa se intample, mai ales ca pana acum chinezii au folosit doar procesoarele din telefoanele Mate, lansate cu 6 luni inainte. Desi foarte multi fani s-ar bucura ca Huawei P30 Pro sa vina cu un nou procesor mult mai performant, si cu noi module de memorie RAM, Huawei lanseaza de obicei noi procesoare abia prin toamna fiecarui an, nu in primavara.

Huawei P30 Pro. Desi telefonul va fi lansat in martie, performantele sale nu vor fi in linie cu cele ale noilor modele de telefoane, iar Huawei probabil nu se va agita prea mult cu asta, pentru ca telefoanele din seria Mate sunt privite ca fiind cele mai puternice. Desigur ca vanzarile Huawei P30 Pro vor fi afectate de acest lucru, dar daca noua camera quad va fi suficient de buna, atunci foarte multi vor trece cu vedere problema performantelor pentru a se bucura de celelalte functii.

Huawei P30 Pro. Lansarea telefonului va avea loc la Mobile World Congress 2019, insa in magazine telefonul ar trebui sa ajunga undeva prin martie, o data clara nefiind dezvaluita pana in prezent.

3 COMENTARII

  1. Stai nene sa se lanseze s10 să vezi dacă are procesor mai bun sau nu, nu vorbi așa din auzite.
    Și până la urmă dacă nu are, nu e nici o problema .Telefonul își faci treabă și rulează orice aplicație fluent.

  2. Eu am un p 20 pro Și acum în orice test sintetic este undeva acolo dar nu pe primul loc. Dar cu ce mă deranjează când telefonul rulează orice dar orice aplicație!? Se mișca fluent nu are lag deci cu ce mă deranjează că nu are 500 mii puncte antutu?