iPhone 11. Zvonul GROZAV care a PACALIT Internetul

iPhone 11. Iata ce zvon grozav a aparut in cursul noptii trecute privind specificatiile iPhone, si de ce a pacalit intregul internet in doar cateva ore.

iPhone 11 zvon

iPhone 11. Un zvon extrem de interesant a aparut in cursul noptii trecute pe internet, anuntand specificatii extrem de bune pentru telefoanele pe care compania Apple se pregateste sa le aduca in magazine. Mai exact, zvonul acesta a sugerat ca iPhone 11 urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Apple cu o baterie de 4000 mAh, un ecran care are o rata de actualizare de 120 Hz, la fel ca iPad Pro, dar si o camera telephoto cu zoom de 3X.

iPhone 11. Noul model de telefon avea deasemenea anuntata implementarea unui sistem mai rapid de incarcare wireless, de pana la 15W, un decupaj mult mai mic fiind deasemenea prezentat ca fiind ceva sigur. In realitate, tot acest zvon era de fapt o reprezentare a dorintelor unui cunoscut grafician, care a realizat foarte multe concepte pentru produsele Apple, si nu numai, inclusiv pentru iPhone 11, deci absolut nimic nu este real.

iPhone 11 a avut parte de cel mai grozav zvon, care e de fapt doar o minciuna

iphone 11 zvon minciuna

iPhone 11. Omul care a dezvaluit adevarul din spatele acestui zvon sustine ca toate acele specificatii reprezinta doar o lista de dorinte pe care a facut-o el cu privire la urmatorul telefon al companiei Apple. Se pare ca o persoana a preluat acea lista si a publicat-o pe reteaua de socializare Weibo, de unde vin majoritatea zvonurilor privind iPhone 11, sau alte telefoane, iar presa a preluat acele informatii ca fiind un zvon real, iar asa a fost pacalit intregul internet.

iPhone 11. In general, cam asa se raspandesc majoritatea zvonurilor, cineva scrie ceva pe o retea de socializare, iar de acolo toata presa preia informatiile ca fiind credibile, iar lumea intreaga le crede la fel. Totul depinde de credibilitatea surse, iar in cazul acestui zvon privind iPhone 11, sursa lui nu a facut altceva decat sa ia niste dorinte si sa le transforme in “specificatii reale”, dar macar stim ca Apple nu are o surpriza atat de grozava pregatita pentru noi.