iPhone 11. Specificatiile Camerelor si o Dezamagire

iPhone 11. Primele specificatii ale noilor camere sunt dezvaluite astazi impreuna cu o mare dezamagire pentru noile modele de telefoane ale companiei Apple.

iPhone 11 specificatii camera

iPhone 11. Primele informatii privind specificatiile camerelor ne sunt prezentate astazi, noul model de smartphone urmand a veni cu o serie de schimbari foarte interesante pentru clientii din lumea intreaga. Pentru inceput vorbim despre camera frontala a iPhone 11, aceasta urmand a avea rezolutia de 10 megapixeli, o crestere sanatoasa de la camera de 7 megapixeli folosita in actualele modele de telefoane vandute de catre compania americana.

iPhone 11. Cresterea rezolutiei camerei frontale va veni cu siguranta la pachet cu o imbunatatire substantiala a senzorului de imagine, iar asta inseamna ca pozele vor fi mult mai bune decat pana in prezent. Nu se stie daca se va trece la rezolutie 4K pentru inregistrarile video facute folosind camera frontala a iPhone 11, insa orice e posibil, desi nu mi-as face sperante foarte mari in ceea ce priveste ce va oferi compania Apple pentru clientii telefoanelor sale.

iPhone 11 are anuntate specificatiile camerelor si o mare dezamagire

iPhone 11. In ceea ce priveste camera principala, se pare ca aceasta ar urma sa aiba senzori de imagine cu rezolutie de 14 megapixeli si 10 megapixeli, al treilea neavand deocamdata rezolutia dezvaluita. E destul de clar ca iPhone 11 va avea o camera tripla, si se pare ca Apple vrea sa faca un upgrade serios fata de camera duala cu senzori de 12 megapixeli din actualele telefoane iPhone XS, detaliile fiind deocamdata destul de putin cu privire la ea.

As per the information received by us, two of the three rear sensors on the iPhone XI (2019) are 10-megapixel and 14-megapixel. The details of the third sensor are still unknown. The selfie camera placed in the display notch will be 10-megapixel. It is being speculated in some of the online reports that Apple will transition away from Lightning port and introduce a USB-C port as the company did with the iPad Pro. However, we have a different information.

iPhone 11. Unul dintre senzorii de imagine ar putea fi chiar wide-angle, probabil cel de 10 megapixeli, iar asta pentru ca e singurul care are rezolutie mai mica decat cei folositi pana acum de catre compania Apple.Separat de toate acestea, se pare ca iPhone 11 va folosi in continuare un port Lightning, si nu unul USB-C, iar aceasta e o dezamagire destul de mare, pentru ca Apple nu va adopta standardul universal care simplifica folosirea accesoriilor, si poate aduce noi functii interesante pentru telefoane.