Samsung GALAXY FOLD. Xiaomi ARATA un Telefon mai TARE

Samsung GALAXY FOLD. Xiaomi a prezentat astazi un competitor mult mai tare decat ceea ce pregateste Samsung, iata cum arata si cum functioneaza telefonul.

Samsung GALAXY FOLD xiaomi

Samsung GALAXY FOLD. Telefonul pliabil pe care compania Samsung il pregateste pentru lansare pe pietele globale va pali in fata a ceea ce a realizat Xiaomi pentru clientii sai, iar mai jos puteti vedea un clip video pentru prezentarea sa. Daca Samsung GALAXY FOLD este un telefon la care ecranul se pliaza in doua, ca o foaie de hartie, acoperindu-se complet, cei de la Xiaomi au facut un telefon pentru care se pliaza doar marginile ecranului, nu intregul telefon.

Samsung GALAXY FOLD. Xiaomi a realizat un telefon pliabil care pare mult mai cool decat cel pe care-l pregatesc coreenii, iar mai jos il puteti vedea pe CEO-ul companiei chinezesti demonstrand totul. Telefonul pliabil al Xiaomi se pliaza usor si functioneaza, aparent, foarte bune, iar in comparatie cu Samsung GALAXY FOLD pare sa fie mult mai interesant de folosit, mai ales ca va veni si cu cea versiune speciala a Android 9, gandita pentru telefoanele mobile pliabile.

Samsung GALAXY FOLD va pali in fata telefonului facut de catre Xiaomi

Samsung GALAXY FOLD. Va fi foarte interesanta o comparatie intre acest telefon al coreenilor, si cel pregatit de catre Xiaomi, iar asta pentru ca sigur vor exista foarte multe persoane care vor prefera si ceea ce au facut chinezii. Telefonul pe care-l vedeti folosit in clipul de mai jos de catre presedintele Xiaomi a fost prezentat acum cateva saptamani, si nimeni nu credea ca va putea deveni un competitor pentru Samsung GALAXY FOLD, insa iata ca aceasta este de fapt realitatea.

Samsung GALAXY FOLD. In momentul de fata cei de la Xiaomi prezinta acest model de telefon doar sub forma de concept, fara ca vreo posibila data pentru dezvaluirea sa oficiala sa fi fost anuntata pana acum. Nu se stie cand ar urma sa fie lansat acest telefon competitor pentru Samsung GALAXY FOLD, nici cat ar putea sa coste, insa din moment ce Xiaomi il prezinta deja, e clar ca dezvaluirea oficiala nu este chiar atat de departe de teaser.

Samsung GALAXY FOLD. Telefonul coreenilor va fi totusi prezentat in data de 20 februarie, cu lansare undeva prin aprilie, preturile putand ajunge pana la 2000 de euro cand va ajunge in magazine.