Windows 10. Functia SURPRIZA Ceruta de MULTI Clienti

Windows 10. O functie surpriza a fost implementata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii de calculatoare, iata ce astepta lumea de mult, si are acum.

Windows 10 raw

Windows 10. O noua functie foarte buna si ceruta de catre foarte multi clienti a fost implementata de catre compania Microsoft pentru utilizatori, ea venind in cea mai recenta versiune beta a sistemului de operare. Mai exact, Windows 10 are acum suport mai bun pentru pozele de tip RAW pe care utilizatorii le acceseaza din calculatoarele lor, iar la nivel global sunt foarte multi care acceseaza si editeaza acest tip de poze in propriile calculatoare.

Windows 10. Build-ul 18323 al versiunii 19H1 este cea care are inclus suportul imbunatatit pentru pozele in format RAW, el fiind deja oferit in mod nativ, deci accesarea lor se va face mult maiusor de catre oricine. Windows 10 are implementat acum un nou pachet de codec-uri care a fost imbunatatit de catre Microsoft, afisand acum preview-uri pentru imagini in File Explorer, inclusiv datele meta ale pozelor in format RAW, ceea ce pana in acel moment nu fusese posibil.

Windows 10 are suport imbunatatit pentru imaginile in format RAW

Windows 10. Impreuna cu toate acestea, pozele in format RAW pot fi deasemenea deschise la rezolutia lor nativa in aplicatia Photos, sau oricare alta ce foloseste platforma Windows Imaging Component a celor de la Microsoft. Noul pachet de codec-uri este inclus in versiunea 18323 a Windows 10, insa poate fi instalata si separat, dar nu functioneaza pe versiunile anterioare, deci daca faceti acel update, aveti oricum tot ceea ce va trebuie pentru pozele RAW.

The Raw Image Extension adds native viewing support for images captured in raw file formats produced by many mid- to high-end digital cameras. By installing the package, you will be able to view thumbnails and metadata of supported raw file formats right in Windows File Explorer or view images in the Photos app. The current version of the extension supports a long list of cameras, however some Raw formats like .CR3, and .GPR are not currently supported at this time.

Windows 10. Separat de acest nou pachet de codec-uri pentru poze RAW, actualizarea aduce si imbunatatiri pentru noua tema de culoare deschisa pe care compania Microsoft a implementat-o pentru utilizatori. In momentul de fata Windows 10 are versiunea 19H1 disponibila doar in format beta pentru instalare de catre cei care fac parte din programul de testare al sistemului de operare, versiunea finala urmand a fi lansata de catre compania Microsoft ca April 2019 Update, in aprilie.