Huawei P30 Pro. DOUA Functii SPECIALE Anuntate OFICIAL

Huawei P30 Pro. Doua functii speciale pentru telefoane au fost anuntate in mod oficial de catre compania Huawei, iata ce vor oferi, chiar in premiera telefoanele.

Huawei P30 Pro modem

Huawei P30 Pro. Cu doar o luna inainte ca noua serie de telefoane premium sa fie prezentata in mod oficial de catre compania Huawei, iata ca astazi aflam de la chinezi ca telefoanele vor avea doua functii speciale. Prima dintre functiile speciale pe care Huawei P30 Pro urmeaza sa o aiba este conectivitatea 5G, ceva ce vom vedea si la multe alte modele de telefoane, insa desigur ca deocamdata fiecare model cu asa ceva este considerat a avea o functie speciala.

Huawei P30 Pro. Conectivitatea 5G a telefonului urmeaza sa fie oferita prin intermediul unui modem numit Balong 5000, acesta fiind dezvoltat chiar de catre cei de la Huawei special pentru telefoanele pe care le vand. In loc sa foloseasca tehnologiile celor de la Qualcomm, chinezii vor sa se foloseasca doar de propriile componente pentru Huawei P30 Pro, si orice alt model de telefon 5G, insa ramane de vazut in ce masura performantele vor fi suficient de bune.

Huawei P30 Pro va avea 5G si un modem special de la Huawei

Huawei P30 Pro. Cea de-a doua functie speciala are legatura tot cu conectivitatea 5G, iar asta pentru ca acel modem va avea suport inclusiv pentru 2G/3G/4G, fiind primul din lume care va putea oferi asa ceva. Daca alte telefoane vor fi nevoite sa ofere modem-uri separate pentru conectivitate 5G, si tehnologii mai vechi, ei bine Huawei P30 Pro va avea totul inclus in noul modem creat de catre Huawei, iar asta va face telefonul mult mai versatil decat oricare altele.

Huawei’s 5G phone will have one more trick up its sleeve. In its pre-MWC briefing, it named a new Balong 5000 modem that will power its 5G experience. However, that modem will also include 4G, 3G, and legacy 2G functionality, making it the first modem to include all connectivity options in a single chipset.

Huawei P30 Pro. Aceste doua noutati foarte interesante au menirea de a crea interes in randul consumatorilor care cauta telefoane de la care sa primeasca tot mai multe functii utile de care sa se foloseasca in viata de zi cu zi. Huawei P30 Pro rezolva si o mare problema a multor consumatori care vor dori sa incerce retelele 5G, iar asta pentru ca multe tari nu au inca asemenea retele, asa ca telefoanele cu modem-uri atat de versatile, capabile sa suporte mai multe retele, vor fi cu atat mai cautate.

Huawei P30 Pro. Noua serie de telefoane va fi prezentata in cadrul Mobile World Congress 2019 de catre chinezi, lansarea urmand a avea loc undeva prin luna martie, desi nu se stie foarte clar cand.