Huawei P30 PRO. Functia URIASA DORITA in S10 si iPhone

Huawei P30 PRO. O noua functie foarte importanta va fi implementata in telefon, chiar in premiera pentru industrie, iar ea e dorita inclusiv in S10 si iPhone.

Huawei P30 PRO zoom

Huawei P30 PRO. O functie foarte importanta va fi implementata in acest nou model de telefon pregatit pentru lansare de catre compania chinezeasca, sau cel putin asta spun angajatii care au lucrat la producerea modelelor. Mai exact, in Huawei P30 PRO urmeaza sa fie implementat un nou tip de senzor de imagine, pe care unii il numesc periscop, iar asta deoarece va aduce posibilitatea de a face zoom la distante mult mai mari decat pana in prezent.

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca in Mate 20 Pro este folosita o camera care are zoom optic de pana la 5X, pentru Huawei P30 PRO este asteptata o camera care sa ofere zoom optic de pana la 10X, un producator chinez anuntand un senzor de imagine de acest gen. Desigur ca angajatii care lucreaza la asamblarea telefonului nu au spus ce rezolutie urmeaza sa aiba senzorii de imagine din camera quad a Huawei P30 PRO, insa cel mai probabil vom afla si asta foarte curand.

Huawei P30 PRO urmeaza sa vina cu o camera ce are zoom optic de pana la 10X

Huawei P30 PRO. Facand o comparatie cu iPhone XS, care ofera zoom optic de pana la 2X, si Samsung GALAXY S10, care ar trebui sa ofere zoom optic de pana la 5X, telefonul celor de la Huawei ar fi intr-un imens avantaj. Anul trecut modelul anterior a venit cu o camera tripla uimitoare, care oferea zoom optic de pana la 5X, asa ca trecerea la 10X ar fi una cat se poate de normala pentru Huawei P30 PRO, mai ales daca Huawei vrea sa ramana in top si in 2019.

In addition, the Huawei P30 Pro may also adopt a periscope structure camera design, so it is likely to have a high optical zoom function.

Huawei P30 PRO. Camera este un aspect extrem de important pentru chinezi, care au reusit sa atraga foarte multi clienti noi multumita imbunatatirii acestei componente foarte importante, iar lucrurile vor merge pe acelasi trend. Avand in vedere ca nimeni nu are un telefon cu o camera care sa ofere zoom optic de pana la 10X, functia ar urma sa aduca si o premiera foarte buna pentru Huawei P30 PRO, plasand telefonul si mai sus in preferintele consumatorilor.

Huawei P30 PRO. Noul telefon va fi prezentat, impreuna cu altele din serie, in cadrul unui eveniment care va avea loc la Mobile World Congress 2019, in februarie, lansarea fiind programata pentru martie.