6G. Anuntul LG care a UIMIT pe TOATA Lumea

LG a facut un anunt cu adevarat surprinzator in legatura cu tehnologia 6G pentru viitoare retele de telefonie mobila, iata ce planuri are pentru viitor.

LG 5g

6G reprezinta pasul urmator dupa ce tehnologia 5G va fi integrata in retelele de telefonie mobila din intreaga lume si va deveni insuficienta pentru a indeplini cerintele clientilor care vor viteze mai mari si timpi de acces mai mici. 6G este o evolutie normala pentru retelele de telefonie mobila, doar ca este una care va veni mult mai tarziu decat isi imagineaza foarte multe persoane, adica undeva prin 2030, dar cei de la LG sunt deja foarte optimisti in ceea ce o priveste.

Desi LG va anunta primul sau telefon 5G abia undeva prin februarie, compania lucreaza la dezvoltarea 6G, conform reprezentantilor sai, ceea ce n-ar trebui sa fie totusi o surpriza chiar atat de mare. Cei de la LG vor sa fie printre primii care vor oferi solutii pentru standardizarea 6G in vederea utilizarii la nivel global, compania dorind sa creeze si produse care sa functioneze in baza acestei viitoare tehnologii, si sa o ajute sa-si mai creasca vanzarile.

LG lcureaza deja la 6G, desi inca nu are produse pentru 5G

LG nu planuieste sa dezvolte un telefon 6G prea curand, compania facand deocamdata un parteneriat cu un institut pentru stiinta si tehnologie din Coreea de Sud pentru a dezvolta impreuna tehnologia 6G. LG estimeaza ca va fi nevoie de 10 ani pentru a se face trecerea de la 5G la 6G, deci 2030 ar putea fi totusi prea devreme pentru lansarea acestui standard, mai ales daca pana atunci tehnologiile nu vor evolua suficient incat sa aiba nevoie de 6G.

LG Electronics has opened the LG Electronics-KAIST 6G Research Center to research next-generation mobile communication technology at KAIST INSTITUTE (KI) located in Yuseong-gu, Daejeon. Based on KI’s research personnel and infrastructure, LG Electronics plans to pre-empt next-generation mobile communication technology from 5G to 6G by cooperating with various industry-related tasks.

In Coreea de Sud primele retele 5G exista deja, acolo fiind oferite de ceva vreme si viteze de download de peste 1 Gbps pentru clienti, asa ca evolutia tehnologica are loc intr-un ritm mult mai alert in aceasta tara. Pentru LG, 6G este doar un obiectiv indraznet cu care incearca sa-si mai entuziasmeze investitorii care cer schimbari majore pentru face divizia mobila probabila, aceasta inregistrand pierderi an, dupa an, fara vreun semn ca s-ar opri.

29 COMENTARII

  1. Riverak47 sunt curios daca ți-ai făcut vreodată un control sa vezi cât de radiat ești.sper ca ești plătit suficient încât sa se merite.

  2. @riverak47 instaleaza si pentru digi :)))) care este mai bun orange sau vodafone? Vreau sa ma mut inapoi la vodafone de la orange.

  3. Cat timp stai in spatele antenelor radiatia este destul de slaba. La 30 de cm distanta de antena este ca si cum stai la 1metru de un cuptor cu microunde in functiune . Folosim aparate care stau prinse pe mana in permanenta . Cand incep sa beep-uie inseamna ca nu ai voie acolo. Simplu 🙂 Daca siteul este de asa natura in care trebuie sa lucrezi in fata antenelor , atunci poti cere un ticket pentru a bloca toate tehnologiile.Sunt niste reguli anume care se aplica (cel putin in Germania , in Romania nu am lucrat si nici nu o sa lucrez vreodata in telecomunicatii).

  4. Frumos. Baterii pt backup.Am prins si eu un proiect cu asa ceva . Cele mai tari erau bateriile de 2 volti si 6000 de amperi .
    Inseamna ca lucrezi cu Alcatel si Nokia. Din poza ta de sus pare a fi alcatel rf modulul .

  5. Sunt si aici piloane de 100+ metrii dar mai rar si majoritatea au lift 🙂 . Bun pt voi ca desfacetzi mult fider pt fier vechi cand se schimba tehnologiile.

  6. Sunt si aici piloane de 100+ metrii dar mai rar si majoritatea au lift 🙂 . Bun pt voi ca desfacetzi mult fider pt fier vechi cand se schimba tehnologiile.

  7. Așa este, luăm cam 1500$ pe săptămână numai din fier vechi. Ăla e un bonus , abia am inceput sa lucrez in domeniul asta, și toate serverele de langa stâlpuri au o clădire și un generator foarte mare diesel cu rezervor de 800litri, deci o să meargă ăla daca cade curentul. Facem antene pentru Verizon, att , t mobile si Sprint. Săptămâna viitoare stâlp de 130metri. Și 5g de luna viitoare

  8. E ok asa.Eu am tot lucrat pe un SRAN pt. Telekom si da piloane de 40-50m , 2 buc pe sapt , n ramaneau in jurul la 300-400 euro de persoana.Bine asta in cazul fericit . Lucrezi tot cu romani?Esti de mult acolo? La 130 de metrii pilon m se taie pofta numai cand ma uit la el :)))