6G. Anuntul LG care a UIMIT pe TOATA Lumea

LG a facut un anunt cu adevarat surprinzator in legatura cu tehnologia 6G pentru viitoare retele de telefonie mobila, iata ce planuri are pentru viitor.

29

LG 5g

6G reprezinta pasul urmator dupa ce tehnologia 5G va fi integrata in retelele de telefonie mobila din intreaga lume si va deveni insuficienta pentru a indeplini cerintele clientilor care vor viteze mai mari si timpi de acces mai mici. 6G este o evolutie normala pentru retelele de telefonie mobila, doar ca este una care va veni mult mai tarziu decat isi imagineaza foarte multe persoane, adica undeva prin 2030, dar cei de la LG sunt deja foarte optimisti in ceea ce o priveste.

Desi LG va anunta primul sau telefon 5G abia undeva prin februarie, compania lucreaza la dezvoltarea 6G, conform reprezentantilor sai, ceea ce n-ar trebui sa fie totusi o surpriza chiar atat de mare. Cei de la LG vor sa fie printre primii care vor oferi solutii pentru standardizarea 6G in vederea utilizarii la nivel global, compania dorind sa creeze si produse care sa functioneze in baza acestei viitoare tehnologii, si sa o ajute sa-si mai creasca vanzarile.

LG lcureaza deja la 6G, desi inca nu are produse pentru 5G

LG nu planuieste sa dezvolte un telefon 6G prea curand, compania facand deocamdata un parteneriat cu un institut pentru stiinta si tehnologie din Coreea de Sud pentru a dezvolta impreuna tehnologia 6G. LG estimeaza ca va fi nevoie de 10 ani pentru a se face trecerea de la 5G la 6G, deci 2030 ar putea fi totusi prea devreme pentru lansarea acestui standard, mai ales daca pana atunci tehnologiile nu vor evolua suficient incat sa aiba nevoie de 6G.

LG Electronics has opened the LG Electronics-KAIST 6G Research Center to research next-generation mobile communication technology at KAIST INSTITUTE (KI) located in Yuseong-gu, Daejeon. Based on KI’s research personnel and infrastructure, LG Electronics plans to pre-empt next-generation mobile communication technology from 5G to 6G by cooperating with various industry-related tasks.

In Coreea de Sud primele retele 5G exista deja, acolo fiind oferite de ceva vreme si viteze de download de peste 1 Gbps pentru clienti, asa ca evolutia tehnologica are loc intr-un ritm mult mai alert in aceasta tara. Pentru LG, 6G este doar un obiectiv indraznet cu care incearca sa-si mai entuziasmeze investitorii care cer schimbari majore pentru face divizia mobila probabila, aceasta inregistrand pierderi an, dupa an, fara vreun semn ca s-ar opri.