iOS 12. ATENTIE! PROBLEMA CRITICA Oficial Confirmata

iOS 12. O problema foarte grava a fost dezvaluita public, si recunoscuta de catre compania Apple, iata la ce trebuie sa fii extrem de atent astazi.

iOS 12 facetime

iOS 12. O problema critica a fost confirmata oficial de catre compania Apple pentru telefoanele sale iPhone si iPad in cursul noptii trecute dupa ce a fost demonstrata pentru toata lumea. Vorbim despre o problema a FaceTime, care le permite permite utilizatorilor sa asculde in iOS 12 tot ceea ce fac persoane inainte de a raspunde la un apel, ceea ce este foarte grav.

iOS 12. Apple a fost anuntata acum cam o saptamana in legatura cu aceasta problema, dar nu a rezolvat-o, iar dupa ce a fost dezvaluita public, a reactionat. Apple a inchis sistemul care permite efectuarea de apeluri FaceTime in grup in iOS 12, si a afirmat ca va lansa o noua actualizare pentru iOS saptamana aceasta pentru a rezolva si problema grava prezentata mai jos.

iOS 12 are o problema foarte grava cu apelurile FaceTime

iOS 12. Se pare ca problema are la baza sistemul care permite efectuarea de apeluri FaceTime in grup, deoarece exploatarea problemei implica adaugarea a a inca unei persoane in timpul unui apel. Exploatarea se poate face foarte usor in iOS 12, iar cum de a reusit Apple sa treaca cu vederea o problema de acest gen dupa ce a testat aceasta functie atat de mult, e greu de inteles.

iOS 12. Efectuarea de apeluri FaceTime in grupuri de pana la 32 de persoane a fost una dintre functiile fanion cu care Apple s-a laudat cand a lansat actualizare,a insa iata ca ea are probleme mari. iOS 12.1.4 va fi lansat saptamana aceasta de catre Apple pentru a rezolva problema, si a scapa de rusinea la care a fost supusa, dar nu se stie exact in ce zi.