iPhone 11. Design-ul Camerei si Bateria MARE Dezvaluite

iPhone 11. Noul design pentru camera si bateria mai mare au fost dezvaluite astazi pentru noile modele de telefoane ale companiei Apple, iata marea surpriza.

iPhone 11 camera baterie

iPhone 11. Design-ul final pentru camera noului model de smartphone pare sa fi fost aleasa de catre cei de la Apple, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cam cum ar trebui sa arate schimbarea majora pregatita. iPhone 11 va avea o camera principala tripla, acest lucru fiind cat se poate de sigur, dar se pare ca noul design nu va avea la baza un patrat in care va fi ascunsa camera, ci totul va fi integrat intr-o forma ovala, design identic cu cel de acum.

iPhone 11. Marea diferenta in design fata de actuala camera sta in faptul ca aceasta nu va fi pozitionata vertical in partea stanga a carcasei, ci orizontala in partea central superioara a acesteia, N-as putea spune ca alegerea pentru felul in care arata camera iPhone 11 este una buna, insa ceea ce vrem noi conteaza mai putin in comparatie cu ceea ce vrea compania Apple sa faca pentru telefoanele sale, asa ca nu prea avem ce sa facem decat sa refuzam sa cumparam telefoanele daca nu ne plac.

iPhone 11 va avea un design urat, si o baterie mare

iPhone 11 camera baterie zvon

iPhone 11. Separat de camera, se pare ca versiunea cu ecran de 6.5 inch urmeaza sa aiba o baterie de 4000 mAh integrata de catre Apple, ceea ce ar reprezenta o crestere uriasa, de peste 800 mAh, fata de iPhone XS Max. Ca sa fiu complet sincer, imi vine extrem de greu sa cred ca vreunul dintre modelele iPhone 11 va avea o baterie de 4000 mAh, insa Apple ne-a mai surprins cu alte schimbari in trecut, asa ca de ce sa nu asteptam inclusiv asa ceva de la americani.

iPhone 11. Astazi este deasemenea readus in discutie zvonul care sustine ca Apple va integra porturi USB-C in locul celor Lightning pentru telefoanele sale, insa desigur ca si acest lucru are sanse foarte mici de a se intampla. Chiar daca detalii despre asta n-au aparut, in baza a ceea ce am vazut in anii trecuti, prezentarea iPhone 11 ar urma sa aiba loc in septembrie, in timp ce lansarea ar urma sa aiba loc in aceeasi luna, datele urmand a fi dezvaluite prin vara.