iPhone 11 Concept ARATA un Telefon pe care-l vei DORI

iPhone 11 apare astazi intr-un nou concept, care spre deosebire de cele anterioare, ne prezinta un telefon cu un design care ne face sa-l dorim.

iPhone 11 design normal

iPhone 11 apare astazi intr-un nou concept care ne arata un telefon pe care foarte multi clienti ar fi  dspusi sa l cumpere, in contrast cu ceea ce am vazut pana in prezent. Daca pana acum am vazut un iPhone 11 care are o camera tripla cu un design extrem de ciudat, iata ca in clipul video de mai jos puteti vedea ceva foarte familiar pentru clienti.

iPhone 11 apare in acest concept ca un telefon care are un design foarte similar cu cel al modelelor vandute in acest moment pe piata, camera tripla fiind verticala, nu montata intr-un chenar patrat. Acest nou design al iPhone 11 imprumuta cate putin de la noile modele de tablete iPad Pro 2019, care au avut design-ul deasemenea inspirat din iPhone 5.

iPhone 11 este prezentat cu un design care multumeste fanii Apple

iPhone 11 fusese anuntat de cateva zvonuri ca fiind in pregatire cu un design foarte similar cu cel pe care il au actualele iPhone XS si iPhone XS Max, asa ca aparitia imaginilor de saptamanile trecute a cam surprins. Totusi, un grafician cu mai multa logica s-a gandit sa prezinte un telefon care sa arate intr-adevar cu ceva ce ar putea cumpara toata lumea.

iPhone 11 ar putea avea camera tripla implementata in formatul de mai sus, si cred ca ar fi mult mai usor pentru Apple, deciat sa integreze un patrat cu senzori de imagine. Cred ca Apple a “testat apele” cu acele leak-uri privind noul design al camerei pentru iPhone 11, iar reactiile au fost negative de la toata lumea, asa ca nu-mi imaginez ca il vom vedea implementat vreodata.