Huawei. OFICIAL, DATA de LANSARE a P30 si Mate X

Huawei. Data de lansare pentru telefoanele din seria P30 si Mate X/Flex a fost anuntata oficial de catre compania chinezeasca, iata cand urmeaza sa aiba loc.

Huawei lansare p30

Huawei. Saptamana aceasta compania chinezeasca a surprins pe toata lumea cu anuntarea datei la care va lansa noile modele din seria P30, dar si telfeonul pliabil Mate X, Mate Flex, sau oricum se va numi. Stiam deja ca Huawei intentioneaza sa prezinte noile modele de telefoane inaintea Mobile World Congress 2019, iar conform invitatiei trimise saptamana aceasta pentru presa, 24 februarie este ziua in care vor fi prezentate oficial telefoanele.

Huawei. Compania chinezeasca a anuntat ca in cursul zilei de duminica, 24 februarie 2019, ca prezenta noile sale telefoane, cele mai asteptate fiind cele din seria P30, care vor aduce si cele mai multe noutati. Huawei P30 Lite, Huawei P30, si Huawei P30 Pro sunt cele trei telefoane foarte anticipate de catre clienti insa si Huawei Mate X/Flex urmeaza sa aduca noutati interesante, el fiind un concurent direct pentru Samsung GALAXY Fold, dupa cum prea bine stiti.

Huawei isi va prezenta noile telefoane pe 24 februarie

huawei lansate p30 mate x

Huawei. Ca in fiecare an, presedintele Richard Yu va fi prezent pe scena pentru a se face de ras cu engleaza sa stalcita, incercand sa arunce catre presa cateva cuvinte intr-o engleza pe care mai nimeni n-o intelege. Totusi, exact la fel face si presedintele Samsung, si nu le prea pasa cand se fac de ras atat timp cat produsele pe care le prezinta au intr-adevar noutatile importante pe care le asteapta toata lumea, iar Huawei ar trebui sa anunte cate surprize foarte interesante.

Huawei. Chiar daca noile modele de telefoane vor fi lansate in data de 24 februarie de catre chinezi, vanzarile in magazine vor incepe mult mai tarziu de atat, poate chiar undeva pe la mijlocul lunii martie. Acestea fiind spuse, pe 24 februarie, undeva in a doua parte a zilei, vom afla noutatile majore pregatite de catre Huawei pentru noi toti, si ar fi bine sa fie intr-adevar schimbari care sa merite banii pe care ii vor cere pentru telefoane.

4 COMENTARII

  1. Dupa imagine pare un Smartphone pliabil foarte subtire si sunt sigur ca vor scoate ceva frumos ! mie ciuda ca apple nu face nimic si ramane in urma …

  2. De ce ti e ciuda ?? Ai actiuni la Apple ?? Esti patron acolo ?? Lucreaza rudele la Apple ?? Apple sunt niste nenorociti care trebuiau demult sa dea faliment, la ce mizerii au oferit. Tot marketingul lor se bazeaza numai pe faptul ca oamenii raman inchisi in puscaria de asa zis lux a ecositemului iOs si Mac os. Sunt oameni care au cumparat mii de melodii in iTunes inca 2001, din era iPod si au astfel au ramas sclavii iOs pe viata. Toata politica de preturi demente pe care o vedem acum si la Samsung si Huawei sa datoreaza lui Apple care a dat primul tonul scumpirilor si acum toti incep sa ridice pretul. Ca au vazut ca merge. Noi clientii trebuie sa incetam sa mai fim batjocoriti de aceste companii si sa nu mai dam bani pe mizeriile lor macar doi ani. Ca sa i nenorocim , sa-i falimentam.

  3. Lasa ca nici cu “engleaza” voastra nu mi-e rusine oi patetice marca Apple ce sunteti. Macar primiti bani pentru porcariile astea de articole sau lingeti in fund americanii gratis poate poate primiti un iFail?