Huawei. OFICIAL, DIFERENTA MARE intre Mate FLEX si GALAXY FOLD

Huawei. Diferenta cea mai mare dintre Mate Flex si Galaxy Fold este confirmata oficial de catre compania chinezeasca, iata ce a dezvaluit pentru fani.

Huawei flexibil

Huawei. Compania chinezeasca a confirmat in mod oficial faptul ca in cadrul conferintei organizate inaintea Mobile World Congress, in care va prezenta seria P30, va prezenta inclusiv Mate Flex, primul sau telefon pliabil. Imaginea de mai jos a fost trimisa catre presa care a fost invitata la evenimentul care este organizat de catre cei de la Huawei, ea confirmand fara dubiu faptul ca noul model de telefon pliabil va fi demonstrat pe data de 24 februarie in Barcelona.

Huawei. Aceeasi imagine dezvaluie si o diferenta uriasa intre telefoanele Mate Flex si Samsung GALAXY Fold, iar ea are in vedere felul in care sunt gandite pentru a fi utilizate cele doua modele de telefoane pliabile. Mai exact, Huawei a confirmat faptul ca noul sau model de telefon pliabil urmeaza sa se inchida cu ecranul flexibil spre exterior, in contrast cu Galaxy Fold, al carui ecran se inchide spre interior, avand un al doilea extran extern pentru a permite folosirea ca telfeon normal.

Telefonul Pliabil al Huawei vine cu o diferenta mare fata de Galaxy Fold

Huawei diferente mate flex galaxy fold

Huawei. Alegand aceasta implementare diferenta pentru telefoanele pliabile, chinezii se asigura de faptul ca nu trebuie sa mai implementeze un al doilea ecran sperat pentru ca telefonul lor sa poata fi folosit ca unul normal, nu doar ca tableta. Ideea in sine este foarte buna, si ar trebui sa reduca inclusiv pretul la care Huawei isi va vinde telefonul pliabil, deoarece lipsa unui ecran va reduce foarte mult si costurile de fabricatie pentru produsul pregatit pentru lansare.

Huawei. Va fi foarte interesant de vazut cum anume va putea fi folosit noul telefon al chinezilor atunci cand este pliat, si daca ambele ecrane vor putea fi utilizate, in functie de ceea ce isi doreste utilizatorul in viata de zi cu zi. E foarte posibil ca si Samsung sa fi gandit o implementare de acest gen pentru telefoanele sale, insa de ce a ales sa nu o foloseasca, inca e greu de spus, deci Huawei ar putea avea si un avans tehnologic destul de mare in comparatie cu ea.

Huawei. Deocamdata nu se stie cat ar urma sa coste telefonul pliabil al chinezilor, insa stim ca Galaxy Fold ar trebui sa fie pus in vanzare la preturi care ajung pe la 1800 de euro.