Samsung GALAXY FOLD. OFICIAL, VIDEO de PREZENTARE

Samsung GALAXY FOLD. Un prim clip video de prezentare pentru noul model de smartphone pliabil a fost publicat astazi, iata ce surprize dezvaluie pentru noi.

Samsung GALAXY FOLD video

Samsung GALAXY FOLD. Astazi avem prezentat in mod oficial primul clip video cu o prezentare pentru noul telefon pliabil, desi nu e chiar o detaliere completa a noutatilor, dispozitivul apare totusi in cateva imagini. Din cate se pare, cei de la Samsung au incercat sa prezinte ecosistemul lor si ceea ce primesc toti clientii care ii folosesc produsele, iar Samsung GALAXY FOLD face parte dintre dispozitivele care aduc inovatiile mari pentru clienti.

Samsung GALAXY FOLD. Veti vedea noul model de smartphone prezentat de putine ori in clipul video, cel mai mult la final, insa puteti vedea foarte clar ca urmeaza sa ofere o functionalitate foarte interesanta. Dupa cum se vede in clip, Samsung GALAXY FOLD va avea intr-adevar doua ecrane, unul flexibil montat in interiorul carcasei, si unul exterior, asa cum au spus atat de multe zvonuri care au aparut pana in prezent in legatura cu noul produs al coreenilor.

Samsung GALAXY FOLD apare in primul video oficial, dezvaluie noutatile

Samsung GALAXY FOLD. Noul telefon va putea fi deschis exact precum o carte, iar ecranul exterior urmeaza sa ramana activ chiar si atunci cand utilizatorii tin telefonul deschis pentru utilizarea obisnuita. Ideea in sine este foarte interesanta, iar Samsung GALAXY FOLD a fost gandit pentru a putea fi folosit atat ca tableta, cat si ca telefon normal, asa ca va fi foarte interesant de vazut ce parere vor avea primele persoane care vor testa noul dispozitiv dupa prezentarea oficiala.

Samsung GALAXY FOLD. Din pacate in clipul video nu sunt prezentate si functii speciale care ar urma sa fie oferite pentru noul model de telefon pliabil, dar cu siguranta vom avea parte si de acestea cand va fi lansat. In clip este totusi confirmat faptul ca Samsung GALAXY FOLD urmeaza sa fie vandut intr-o versiune de culoare neagra, ceea ce este destul de normal pentru smartphone-urile vandute de catre coreeni pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY FOLD. Dupa cum cel mai probabil stiati deja, noul telefon va fi prezentat in data de 20 februarie, insa lansarea ar trebui sa aiba loc abia undeva in cursul lunii aprilie.

5 COMENTARII

  1. Deci….flat este exclus din ce observ…o mizerie….deci nu va inlocui tableta pana atunci
    Dar pe de alta parte poate deveni interesant sa ai split view. pe fiecare parte a display’ului sa ai cate o aplicatie deschisa in full screen mode