Samsung GALAXY S10. Functie in PREMIERA in Telefoane

Samsung GALAXY S10. O functie oferita in premiera pentru telefoane va ajunge in noile modele pregatite de catre coreeni, iata de ce vor avea parte clientii.

Samsung GALAXY S10 wifi 6

Samsung GALAXY S10. Pentru ca uneori nu e suficient sa le oferi oamenilor doar imbunatatiri ale specificatiilor, ci e nevoie si de alte schimbari importante pentru a ii convinge sa-ti cumpere telefoanele, o premiera e pregatita de coreeni. Mai exact, pentru seria Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie implementat suport pentru standardul Wi-Fi 6, care a fost adoptat chiar anul trecut, insa din pacate vestile nu sunt chiar excelente deocamdata pentru fani.

Samsung GALAXY S10. Noul standard Wi-Fi 6 este atat de nou incat nici nu prea exista routere care sa il aiba implementat, iar cele care vor avea tehnologia, vor fi oricum foarte scumpe in primele versiuni lansate pentru clienti. Wi-Fi 6 nu va fi o tehnologie exclusiva pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, iar asta pentru ca ea urmeaza sa fie oferita inclusiv pentru iPhone 11, insa nici macar pana in toamna nu sunt sanse prea mari ca ea sa fie intr-adevar utila.

Samsung GALAXY S10 vine cu Wi-Fi 6, dar nu-l vei putea folosi

Samsung GALAXY S10. Wi-Fi 6, dupa cum probabil stiti, urmeaza sa aduca o crestere substantiala a vitezei de transfer pentru date, consum mai mic de energie in timpul utilizarii, plus o raza de actiune mai mare. Schimbarea este una foarte mare, si foarte benefica, Wi-Fi 6 fiind o adevrata evolutie pentru telefoane, iar Samsung GALAXY S10 ar urma sa fie chiar primul cu ea integrata, dar lumea are nevoie si de routere compatibile cu acest standard.

The FCC docs confirm Bluetooth LE, NFC, and MST (for Samsung Pay) too. They also confirm 802.11ax WiFi, which is better known as WiFi 6. That’s fantastic news if you want an ever better WiFi experience (faster speeds, easier on battery life, more efficient networks, etc.).

Samsung GALAXY S10. Pentru a beneficia de viteze de transfer de date de pana la 6 Gbps prin Wi-Fi 6, utilizatorii vor trebui sa cumpere routere care ajung sa coste si 400 de dolari la anumiti producatori. Preturile sunt foarte mari, si putina lume isi va permite sa foloseasca telefoanele Samsung GALAXY S10 la adevarata lor “valoare” pe Wi-Fi 6, insa implementarea tehnologiei trebuie sa inceapa de undeva, chiar daca nu e 100% utila de la bun inceput.