Google Chrome. ATENTIE, Anunt pentru TOTI Oamenii

Google Chrome. Un anunt foarte important a fost facut pentru toti oamenii care folosesc browserul companiei Google, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

Google Chrome parole

Google Chrome. Daca folositi cel mai popular browser pentru navigare pe internet, din lumea intreaga, atunci trebuie sa stiti despre acest nou anunt facut de catre compania Google in legatura cu el. Mai exact, pentru Google Chrome a fost lansata astazi o noua extensie numita Password Check, ea venind reict de la compania Google, si permitand verificarea parolelor noastre pentru a vedea daca ele au fost compromise de catre hackeri, si pot fi folosite impotriva noastra.

Google Chrome. Noua extensie este gandita pentru a trimite parolele noastre la Google, unde sunt verificate intr-o baza de date cu 4 miliarde de nume de utilizator si parole, iar daca ele exista acolo, atunci ar trebui sa le schimbam. Extensia celor de la Google este gandita pentru a ne oferi mai multa siguranta atunci cand folosim internetul prin intermediul Google Chrome, si ne cream nume de utilizator pentru logare in diverse website-uri de pe intregul internet.

Google Chrome iti spune daca parolele tale sunt cunoscute de catre hackeri

Google Chrome. Avand in vedere ca parolele sunt trimise la serverele companiei Google, americanii au afirmat ca toate informatiile ar fi criptate, si n-ar putea fi vazute de catre vreun angajat al lor. Teoretic, doar sistemul de inteligenta artificiala care este folosit pentru aceasta extensie ar trebui sa vada datele trimise din Google Chrome, nu si angajatii Google, insa cel mai probabil ar trebui sa va imaginati ca se intampla si acest lucru cand le trimiteti acolo.

Password Checkup helps you re-secure accounts that have been affected by data breaches. Wherever you sign-in, if you enter a username and password that is no longer safe due to appearing in a data breach known to Google, you’ll receive an alert. Please reset your password. If you use the same username and password for any other accounts, please reset your password there as well.

Google Chrome. Extensia Password Checkup poate fi descarcata din aceasta pagina chiar acum, iar daca nu sunteti siguri ca parolele voastre sunt bune, le puteti verifica, iar daca vi se spune ca exista in baza de date a Google, schimbati-le. In general e bine sa aveti parole complexe, si diferite, pentru diverse website-uri, dar chiar daca nu va bateti prea mult capul cu asta, Google Chrome va poate ajuta sa va verificati parolele, si sa va creati altele sigure.

Articolul precedentOPPO Find Z. Nou Smartphone UIMITOR Anuntat
Articolul următorFacebook Messenger. Noua Functie MAJORA LANSATA in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.