Huawei. ANUNT MAJOR Facut de Presedintele Companiei

Huawei. Presedintele consiliului de administratie al companiei a facut un anunt foarte important cu privire la produsele care sunt vandute de catre chinezi.

huawei negare

Huawei. In urma numeroaselor scandaluri in care a tot fost implicata compania in ultimele luni, iata ca presedintele consiliului de administratie a facut un anunt foarte important pentru intreaga planeta. Chinezii i-au invitat pe canadieni in sediul lor din China pentru a discuta despre toate problemele pe care Huawei le-a avut in ultima vreme, iar acolo presedintele consiliului de administratie a vorbit inclusiv despre viziunea companiei pe care o conduce.

Huawei. Mai exact, acesta a spus ca a sa companie nu vrea sa faca rau vreunei tari de pe glob, iar produsele pe care le-a lansat pana in prezent, sau pe care le vor lansa, nu vor fi gandite in acest mod. Afirmatia are la baza numeroasele acuzatii pe care Huawei le-a avut formulate impotriva sa de catre diverse guverne din intreaga lume, iar ceea ce spune nu este tocmai nou, mai ales ca prin echipa de relatii publice a facut acelasi lucru inca de acum cateva luni bune.

Presedintele Huawei insista ca nu vrea sa-i faca rau vreunei tari

Huawei. Presedintele consiliului de administratie al companiei a afirmat deasemenea ca nu ar exista in China obligatia de a ajuta guvernul chinez sa spioneze alte tari, companii, sau persoane, prin produsele pe care le lanseaza. Aceasta a fost una dintre principalele plangeri ale guvernelor din multe tari, si unul dintre principalele motive in baza caruia s-a luat decizia de a interzice produsele companiei Huawei in anumite zone de pe glob, insa chinezii insista ca n-ar avea presiune pusa asupra lor.

Surrounded by allegations of wrongdoing and fears of espionage, Huawei’s chairman Liang Hua said in a rare interview that the company would “never do anything to harm any country.” On top of this, Liang denied that Huawei has any obligation to help the Chinese government. Despite this, Chinese law requires companies to help with intelligence work. It also asks telecommunications operators to provide decryption tools to national security authorities. These policies raised fears with Western leaders that the Chinese government could force Huawei to spy for it.

Huawei. Pana acum compania s-a folosit de tot ceea ce a avut la dispozitie pentru a anunta in intreaga lume ca produsele sale n-au vreun fel de problema, insa nimeni nu pare sa creada ceea ce spun chinezii. Exista, desigur, si motive foarte bune pentrua asta, recent compania Huawei avand formulate acuzatii oficiale impotriva sa de catre ministerul Justitiei din SUA, iar in toata aceasta situatie ii va fi foarte greu sa-si repare reputatia.