Huawei. Comisia Europeana vrea INTERZICEREA Produselor

Huawei. Comisia Europeana vrea sa interzica produsele chinezilor, o intalnire de urgenta fiind programata pentru a discuta situatia companiei pe continent.

Huawei gsma

Huawei. Comisia Europeana, prin GSMA, a convocat o intalnire de urgenta a membrilor acestei entitati pentru a discuta interzicerea produselor companiei chinezesti pentru crearea retelelor de telefonie 5G din Europa. Intalnirea vine la cateva luni bune dupa ce a inceput scandalul impotriva celor de la Huawei, si dupa ce SUA a deciz deja sa interzica produsele chinezilor nu doar pentru retelele 5G, ci si pentru folosire in administratia publica, armata, si nu numai.

Huawei. Membrii GSMA se vor intalni in preajma Mobile World Congress 2019 pentru a discuta despre aceasta problema care pare sa ingrijoreze tot mai multe tari, desi foarte putine au interzis produsele la nivel guvernamental. Practic, se cere interventia GSMA pentru ca guvernele sa aiba o decizie a unei organizatii specializate pe industria telecom inainte ca interdictii sa fie impuse la nivel european prin Comisia Europeana, ceea ce ar distruge reputatia Huawei.

Huawei are interzicerea produselor discutata de catre Comisia Europeana

Huawei. Daca la nivelul GSMA se va lua decizia ca produsele chinezilor sa fie interzise la folosire pentru crearea retelelor 5G, atunci operatorii de telefonie mobila din Europa, si nu numai, vor trebui sa nu le foloseasca. In urma luarii acestei decizii, Comisia Europeana va putea impune deasemenea printr-o directiva proprie interzicerea produselor celor de la Huawei pentru folosire in cazul retelelor 5G pentru toate statele membre care vor lansa aceasta tehnologie incepand din 2019.

The European Commission is weighing a de facto ban on Huawei’s 5G network equipment for next-generation mobile networks in the European Union due to security concerns. Mobile communications industry body GSMA has proposed its members discuss the possibility that Chinese network vendor Huawei [HWT.UL] is excluded from key markets. GSMA Director General Mats Granryd has written to members proposing to put the debate around Huawei onto the agenda of its next board meeting.

Huawei. Practic, in momentul de fata compania chinezeasca nu are un viitor prea stralucit in fata, iar asta in conditiile in care pe final de luna va prezenta telefoanele din seria P30, si cele din seria Mate Flex. Daca GSMA va decide sa interzica echipamentele sale 5G pentru retelele de telefonie mobila, iar Comisia Europeana va recomanda acelasi lucru pentru produsele Huawei, atunci reputatia companiei va fi distrusa la nivel european, iar vanzarile vor merge, cel mai probabil, pe un trend descendent.