Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, PREZENTARE VIDEO

Samsung GALAXY S10. O prezentare video ne arata astazi doua dintre modelele care vor fi lansate pentru fanii din lume intreaga, design-ul fiind impresionant.

17

Samsung GALAXY S10 demonstratie

Samsung GALAXY S10. O prezentare video cu noul design al telefoanelor companiei coreene vine astazi, cu doar doua saptamani inainte ca smartphone-urile sa fie prezentate in mod oficial de catre coreeni. In clipul video de mai jos puteti vedea o prezentare pentru doua machete ale Samsung GALAXY S10 si Samsung GALAXY S10 Plus, ele fiind realizate in baza schitelor care au fost preluate de la parteneri ai companiei coreene pana in prezent.

Samsung GALAXY S10. Dupa cum puteti vedea, machetele au fost realizate exact precum am vazut in imaginile aparute pana acum, adica avand perforatie intr-o parte a ecranului, plus cate o camera tripla in partea centrala superioara. Acesta este design-ul final pe care-l vor avea toate cele trei modele premium din seria Samsung GALAXY S10, in timp ce versiunea Lite va avea un ecran LCD, tot perforat, dar cu o singura camera frontala, si una principala duala.

Samsung GALAXY S10 are doua modele detaliate intr-o prezentare video

Samsung GALAXY S10. Versiunea standard a telefonului va avea un ecran cu diagonala de 6.1 inch, exact precum iPhone XR, in timp ce versiunea Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.4 inch, ca iPhone XS Max. Diferenta dintre cele doua ecrane este destul de mare, dar si preturile celor doua modele ale Samsung GALAXY S10 vor avea diferente destul de mari, asa ca pe de o parte e normal sa nu aiba specificatiile si dimensiunile identice.

Samsung GALAXY S10. V-am spus in cateva randuri ca imi place cum arata telefoanele pe care compania Samsung se pregateste sa le lanseze, si cred ca perforatia respectiva e mai putin intruziva decat decupajul din telefoanele iPhone. Cred deasemenea ca versiunea care are carcasa din ceramica urmeaza sa fie deasemenea extrem de interesanta, insa cel model al Samsung GALAXY S10 va fi si foarte scump, asa ca ramane de vazut cam cat de popular va fi, in final.

Samsung GALAXY S10. Noile modele de telefoane vor fi prezentate pe 20 februarie, iar preturile de vanzare vor fi foarte apropiate de cele pe care le avem in momentul de fata.