Samsung GALAXY S10. CADOUL Oferit la Precomanda

Samsung GALAXY S10. Acesta este cadoul oferit la precomanda de catre compania Samsung pentru cei care vor decide sa cumpere noul model de smartphone.

Samsung GALAXY S10 cadou precomanda

Samsung GALAXY S10. V-am spus cand incep precomenzile pentru noile modele de telefoane pregatite de catre compania Samsung, iar astazi aflam si ce cadou urmeaza sa fie oferit pentru clienti, cel putin in anumite tari. Conform informatiilor aparute astazi, cei care vor precomanda Samsung GALAXY S10 de la compania Samsung vor primi cadou o pereche de casti Galaxy Ear Buds, raspunsul celor din Coreea de Sud pentru castile AirPods ale Apple.

Samsung GALAXY S10. In fiecare an a fost oferit cate un cadou pentru telefoamele cumparate la precomanda de catre clientii celor din Coreea de Sud, iar acum lucrurile continua pe aceeasi linie. Galaxy Ear Buds sunt o pereche de casti wireless pe care Samsung le va vinde si separat la preturi de peste 100 de dolari, insa primii clienti care vor precomanda Samsung GALAXY S10 le vor primi gratuit, si le vor putea incarca folosind inclusiv telefonul in sine.

Samsung GALAXY S10 are Galaxy Ear Buds cadou la precomanda

Samsung GALAXY S10 Galaxy Ear Buds

Samsung GALAXY S10. Informatia privind intentia de a oferi castile Galaxy Ear Buds drept cadou la precomanda pentru telefoane vine din codul sursa al paginii de prezentare pentru teasing-ul noilor telefoane. Problema este ca acest cadou ar putea fi oferit doar pentru anumite tari in care telfeoanele Samsung GALAXY S10 vor fi vandute, iar asta pentru in fiecare an cei de la Samsung au oferit cadouri diferite pentru clientii din diverse tari, cele din Romania fiind, in general, proaste.

Samsung GALAXY S10. Castile Galaxy Ear Buds vor fi deasemenea prezentate impreuna cu noile modele de telefoane, dar deocamdata nu se stie cam ce fel de functii noi ar putea aduce pentru cei care asteapta o alternativa pentru AirPods. Pe de alta parte, cei de la Samsung vor oferi pentru Samsung GALAXY S10 un cadou scump, in timp ce Apple nu ofera pentru iPhone nici macar un incarcator pentru incarcare rapida, desi isi vinde telefoanele mult mai scump.

Samsung GALAXY S10. Prezentarea noilor modele de telefoane ale coreenilor va avea loc in data de 20 februarie, precomenzile, urmand a incepe pe 21 februarie, iar vanzarile efective pe 8 martie.