iPhone. FALSUL 5G si Primul Proces din cauza MINCIUNILOR

iPhone. Primul proces impotriva falsului 5G, afisat inclusiv pe telefoanele companiei Apple, a fost deschis, iata cat de mare este minciuna sustinuta de Apple.

iphone fals 5g

iPhone. V-am spus acum vreo saptamana ca iOS 12.1.3 aduce falsul 5G inclusiv pe telefoanele companiei Apple, cu acordul celor din Cupertino, pentru ca altfel e imposibil de afisat acel indicator 5Ge in dispozitive. AT&T este operatorul de telefonie mobila care a decis sa-si minta fara rusine clientii punand un indicator 5G E pentru o retea 4G, ei explicand decizia prin faptul ca asa “pregatesc” clientii pentru o adevarata experienta 5G din viitor.

iPhone. Telefoanele celor de la Apple sunt doar unele care au aceste indicatoare active, separat de cele Android, unde e mai simplu pentru operatori sa faca modificari de acest gen, insa in iOS e nevoie ca modificarile sa fie facute de catre Apple. Pentru ca totul este o foarte mare minciuna, AT&T a fost actionata in judecata de catre operatorul de telefonie mobila Sprint, insa cei de la Apple au scapat, desi sunt complici la minciuna dupa ce au activat indicatorul 5Ge pe iPhone.

Falsul 5G E din iPhone este atacat in primul proces

iPhone. Sprint a facut sondaje de opinie in randul clientilor, si a aflat ca 54% dintre cei care vad indicatorul 5G E pe telefoane cred ca vitezele de care au parte sunt cel putin la fel de mari precum cele 5G, deci sunt cei care habar nu au pe ce lume traiesc. Sprint cere despagubiri din cauza faptului ca AT&T a mintit clientii, inclusiv unii dintre cei ai Sprint, care ar fi fost convinsi de acel indicator 5G E, si au ales reteaua rivala, desi totul e o minciunea.

iPhone. AT&T nu e la prima mare minciuna de acest gen, deoarece acum multi ani a transformat HSPA+ in 4G pe telefoanele clientilor, tot intr-o miscare sfidatoare, menita sa-i prosteasca pe cei care-i sustin activitatea. Din pacate, cei de la Apple n-au fost invinuiti de ceva, insa nu trebuie sa uitati ca niciun operator nu poate introduce orice fel de indicatoare de retea, sau denumiri, fara ca Apple sa aprobe acest lucru, deci minciunea e sustinuta din Cupertino.