Samsung GALAXY S10. Iata CUM vei Face DEBLOCAREA

Samsung GALAXY S10. Prima imagine cu un telefon real ne arata cum va putea fi facuta deblocarea prin intermediul noului cititor de amprente integrat sub ecran.

Samsung GALAXY S10 deblocarea cu amprenta

Samsung GALAXY S10. Cu doar doua saptamani inaintea de prezentarea oficiala a noilor telefoane Samsung, iata ca astazi avem si o demonstratie mai clara a modului in care va arata si functiona cititorul de amprente de sub ecran. Stiam deja ca Samsung GALAXY S10 vine cu un cititor de amprente care va fi integrat in partea inferioara a ecranului pentru a permite deblocarea rapida, iar imaginea de mai jos arata exact unde este, si cum va trebui folosit.

Samsung GALAXY S10. Un nou cititor de amprente ultrasonic este folosit de catre compania coreeana, iar dupa cum se poate vedea din imaginea de mai jos, el va putea fi folosit doar in portiunea din partea inferioara a ecranului. Toate cititoarele de amprente actuale sunt utile doar daca deblocarea se face apasand numai exact unde sunt montate sub ecran, asa ca Samsung GALAXY S10 nu va putea fi deblocat prin apasarea oricarei portiuni din ecran.

Samsung GALAXY S10 are dezvaluit intr-o prima imagine cititorul de amprente

Samsung GALAXY S10 cititor amprente deblocare

Samsung GALAXY S10. Partea buna este ca acum avem o noua confirmare a implementarii unui cititor de amprente sub ecran multumita unei poze cu un telefon real, dar oricum nu prea mai existau dubii cu privire la oferirea lui. Separat de cititorul de amprente din ecran, Samsung GALAXY S10 ar putea avea si un sistem pentru recunoastere faciala, altfel cele doua camere din ecran n-ar prea avea vreun rost, cel putin in modelul Plus.

Samsung GALAXY S10. Partea proasta pentru unii dintre fani este ca iris scannerul va fi eliminat complet, din moment ce se foloseste un cititor de amprente sub ecran, astfel ca totul se va baza pe el, si eventual pe recunoastere faciala. Samsung GALAXY S10 ar urma sa fie al doilea telefon care are un cititor de amprente sub ecran si un sistem recunoastere faciala, Huawei Mate 20 Pro fiind primul, insa lumea n-a fost chiar atat de multumita de ceea ce ofera.

Samsung GALAXY S10. Prezentarea oficiala a noilor telefoane urmeaza sa aiba loc in data de 21 februarie, lansarea in 8 martie, iar preturile vor incepe de la doar 750 de euro.