Samsung GALAXY FOLD. AVANTAJ URIAS fata de Huawei

Samsung GALAXY FOLD. Avantajul imens pe care il are in fata telefoanelor pliabile pregatite de catre compania Huawei, si alti producatori chinezi.

Samsung GALAXY FOLD huawei

Samsung GALAXY FOLD. Noul smartphone pliabil al celor de la Samsung urmeaza sa aiba un avantaj urias in comparatie cu telefoanele pregatite de catre compania Huawei, sau de catre cele ale altor producatori chinezi. Vorbesc despre faptul ca Samsung GALAXY FOLD urmeaza sa aiba doua ecrane in loc de unul singur, ceva ce niciun alt producator de telefoane pliabile nu a pregatit pentru clientii pe care vrea sa-i atraga cu ajutorul propriilor produse.

Samsung GALAXY FOLD. Noul telefon al coreenilor urmeaza sa aiba un ecran pliabil principal, cu diagonala de 7.3 inch, si un ecran secundar care are diagonala de 4.5 inch, ceva ce nu a fost anuntat pentru vreun alt smartphone pliabil. Clipul video de mai jos a fost publicat de catre compania Samsung saptamana aceasta si dezvaluie cum va arata Samsung GALAXY FOLD in momentul in care va fi lansat, si cum urmeaza sa fie folosite cele doua ecrane.

Samsung GALAXY FOLD are un avantaj imens in fata Huawei multumita ecranelor

Samsung GALAXY FOLD. Ecranul principal urmeaza sa poata fi pliat spre interior cand utilizatorii nu vor sa foloseasca telefonul ca si tableta, in timp ce ecranul exterior urmeaza sa ofere functionalitate cand ecranul principal e pliat. Practic, Samsung GALAXY FOLD urmeaza sa ofere functionalitate indiferent de cum e folosit de catre utilizator, iar asta fara a fi nevoie de blocarea unei parti a ecranului principal pentru a se permite folosirea sa de catre utilizatori.

Samsung GALAXY FOLD. Solutia aleasa de catre coreeni face mai simpla folosirea telefonului cand e pliat, deoarece dezactivarea unei jumatati a unuia pliabil ar putea genera probleme de functionare in Android. Cel mai probabil, configurarea Samsung GALAXY FOLD in acest mod face si mai simpla asamblarea sa, ori oferirea unor functii speciale pe care in alte modele de smartphone-uri pliabile nu vor fi disponibile de la producatori.

Samsung GALAXY FOLD. Prezentarea noului model de smartphone urmeaza sa aiba loc in data de 20 februarie, in timp ce lansarea in magazine urmeaza sa aiba loc abia in aprilie.