Samsung GALAXY FOLD. LANSARE SABOTATA de Huawei

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea noului model de smartphone pliabil va fi sabotata de catre cei de la Huawei, iata care sunt planurile chinezilor.

Samsung GALAXY Fold lansare sabotata

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea noului model de smartphone pliabil va fi sabotata de catre compania Huawei anul acesta, ia asta in mod un foarte surprinzator, avand in vedere concurenta dintre cele doua companii. Dupa cum probabil stiti deja, Samsung GALAXY FOLD urmeaza sa fie prezentat in data de 21 februarie 2019 de catre compania Samsung, insa noul telefon pliabil al celor de la Huawei ar putea fi prezentat fie in 24 februarie, fie abia in martie.

Samsung GALAXY FOLD. Indiferent daca Huawei va prezenta noul model de smartphone in februarie, sau in martie, lansarea produselor va avea loc in aprilie, adica tot atunci cand este asteptata lansarea noului model de smartphone pliabil al coreenilor. Stim dela ca seria Huawei P30 va fi lansata in luna aprilie, atunci cand Samsung GALAXY FOLD ar trebui sa ajunga deasemenea pe piata, iar multa lume va trece cu vederea produsul coreenilor, mai ales daca si telefonul pliabil al Huawei va fi lansat atunci.

Samsung GALAXY FOLD are lansarea sabotata de telefoanele Huawei

Samsung GALAXY FOLD. O tactica similara e folosita de catre Huawei si cu lansarea Nokia 9, avand evenimentul programat chiar inaintea lor, tocmai pentru a fura o parte din atentia de care au parte telefoanele competitorilor lor. Cam acelasi lucru se va intampla si cu Samsung GALAXY FOLD, fie ca e vorba despre lansarea seriei P30, programata pentru aprilie, fie de ce a telefonului pliabil al chinezilor, aceasta tactiva fiind veche in randul producatorilor de telefoane.

Samsung GALAXY FOLD. Desi nu este primul telefon pliabil care urmeaza sa ajunga pe piata, cel al Samsung este extrem de asteptat, deoarece vine de la un producator cu renume care are capacitatea de a face produse care sa merite banii. Problema cea mai mare este ca Samsung GALAXY FOLD urmeaza sa coste in jur de 1800 de euro cand va fi lansat, o suma foarte mare, asa ca ramane de vazut cam cati oameni vor fi interesati sa-l cumpere.

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea telefonului va avea loc in aprilie in urma prezentarii din 21 februarie, dar deocamdata nu se cunosc datele foarte clare pentru smartphone.