Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, LISTA COMPLETA de Specificatii

SAMSUNG GALAXY S10. Lista completa de specificatii tehnice pentru toate cele trei modele din serie a fost dezvaluita cu o saptamana inaintea prezentarii oficiale.

Samsung GALAXY S10 lista specificatii

Samsung GALAXY S10. Lista completa de specificatii tehnice pentru noile modele de telefoane mobile Samsung a fost dezvaluita astazi cu doar mai putin de doua saptamani inainte ca telefoanele sa fie przentate in mod oficial pentru clientii din lumea intreaga. Mai jos puteti vedea doua imagini care prezinta in detaliu toate specificatiile pe care telefoanele Samsung GALAXY S10 le ofera pentru clientii care sunt dornici sa le cumpere dupa ce vor fi prezentate oficial.

Samsung GALAXY S10. Toate cele trei modele din serie, adica Beyond 0, Beyond 1, si Beyond 2 sunt listate mai jos, iar asta pentru ca vorbim despre informatii venite de la un partener al coreenilor, care va pune telefoanele in vanzare curand. Specificatiile sunt fix cele pe care mai toata lumea si le imagina in legatura cu noile modele de telefoane din seria Samsung GALAXY S10, iar asta pentru ca nu prea mai existau secrete, iar ceea ce vedeti mai jos e exact ce asteptati.

Samsung GALAXY S10 si lista completa de specificatii tehnice pentru toate modelele

Samsung GALAXY S10 lista specificatii tehnice

Samsung GALAXY S10. Dintre specificatiile notabile, ca noutati fata de modelele anterioare, putem aminti noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 855, sau cel Exynos 9820, ambele folosite in modele diferite. Telefonul Beyond 0 are ecran de 5.8 inch cu rezolutie de 2280 x 1080 pixeli, cel Beyond 1 ecran de 6.1 inch cu rezolutie de 3040 x 1040 pixeli, iar cel Beyond 2 vine cu o rezolutie similara, desi are un ecran cu diagonala de 6.3 inch, fiind cel mai mare model al Samsung GALAXY S10 din intreaga serie pregatita pentru lansare.

Samsung GALAXY S10 lista specificatii tehnice complete

Samsung GALAXY S10. Pe de alta parte, doar modelul Beyond 2 va avea 12 GB de memorie RAM + 1 TB spatiu de stocare, celelalte doua modele avand fie 6 GB, fie 8 GB, cu pana la 512 GB spatiu de stocare. Pentru bateriile Samsung GALAXY S10 avem specificatii de 3100 mAh, 3400 mAh, 4100 mAh, iar desigur ca Android 9 va fi integrat in toate telefoanele, impreuna cu difuzoare Dolby ATMOS, plus casti facute de catre cei de la AKG.

Samsung GALAXY S10. Toate cele trei telefoane vor fi prezentate in data de 20 februarie de catre Samsung, precomenzile urmand a fi deschise pe 21 februarie, iar lansarea va avea loc pe data de 8 martie.