Nokia 9. De ce va fi o Foarte MARE DEZAMAGIRE

Nokia 9. Din pacate pentru fanii care asteapta lansarea noului telefon cu 5 camere, el va veni cu o foarte mare dezamagire pentru foarte multi dintre ei.

Nokia 9 specificatii slabe

Nokia 9. Telefonul cu 5 camere care este asteptat de catre foarte multi utilizatori de smartphone-uri, va fi prezentat in mod oficial pe data de 24 februarie in cadrul unui eveniment care este organizat inaintea Mobile World Congress 2019. Din pacate, se pare ca zvonurile care spuneau ca Nokia 9 nu va avea specificatii demne de anul 2019, separat eventual de cele 5 camere, sunt adevarate, iar asta pentru ca telefonul va avea componente din 2018, depasite din multe puncte de vedere.

Nokia 9. Mai jos aveti o lista cu specificatile pe care le va avea telefonul, iar printre ele puteti observa ca exista una care specifica faptul ca doar 4 GB de memorie RAM vor fi oferiti in versiunea de baza a cestui telefon. Se pare ca nu vom vedea nici un chip Qualcomm Snapdragon 855 in Nokia 9, ci doar unul Snapdragon 845, vechi de aproape 1 an de zile, si depasit de ceea ce va veni pe piata in urmatoarele luni.

Nokia 9 ajunge pe piata cu specificatii dezamagitoare pentru fani

Nokia 9 specificatii dezamagire

Nokia 9. Practic, avand lansarea amanata cu aproximativ 1 an, telefonul ajunge pe piata cu specificatiile cu care a fost gandit in primavara anului trecut, nu cu unele actualizate pentru inceputul de an 2019. Chiar daca o versiune cu 6 GB RAM urmeaza sa fie lansata, era nevoie de noul chip Qualcomm Snapdragon 855 pentru a face Nokia 9 cu adevarat interesant, insa in lipsa unor spceificatii demne de anul 2019, pretul de 750 de euro ar putea fi cam mare.

Nokia 9. E posibil ca acest model sa fie lansat cu aceste specificatii slabe deoarece un altul este in plin proces de dezvoltare pentru vara acestui an, acest zvon aparand acum cateva saptamani, si pare sa prinda contur acum. Separat de aceasta posibilitate, ceea ce se face acum cu Nokia 9 nu prea are logica, asa ca nu putem decat sa asteptam si sa vedem ce anunt vor face finlandezii de la HMD Global pentru viitorul telefon.