Samsung GALAXY S10. OFICIAL, Prezentare VIDEO a NOUTATILOR

SAMSUNG GALAXY S10. O prezentare video a noutatilor pregatite pentru telefoanele companiei Samsung ne dezvaluie cateva dintre surprizele grozave pe care le asteptam.

Samsung GALAXY S10 prezentare video noutati

Samsung GALAXY S10. Avand in vedere ca lansarea noii serii de telefoane a coreenilor se apropie, in Asia a inceput deja promovarea cu prezentarea unora dintre functiile pe care ele ar urma sa le ofere pentru utilizatori. Mai exact, pe canalul YouTube creat de catre Samsung pentru utilizatorii din Vietnam au fost deja publicate o serie de clipuri video in care sunt prezentate cateva dintre noutatile importante ale telefoanelor.

Samsung GALAXY S10. Prima noutate importanta de care vorbim este legata de baterie, cei de la Samsung publicand clipul video de mai sus pentru a sugera ca urmeaza sa implementeze un sistem mai rapid de incarcare in telefoane. Separat de asta, stiam deja ca Samsung GALAXY S10 va avea implementat si un sistem care are denumirea Powershare, el urmand a permite incarcarea wireless a altor dispozitive care sunt plasate direct pe carcasa acestor modele din serie.

Samsung GALAXY S10 are demonstrate cateva dintre noutatile importante pregatite de Samsung

Samsung GALAXY S10. A doua noutate importanta este legata de sistemul de stabilizare optica pentru inregistrarile video facute de catre utilizatori, acesta fiind gandit pentru a fi la fel de bun precum ceea ce este oferit pentru camerele GoPro. Totul a fost un zvon pana in prezent, insa clipul video incarcat astazi pentru a promova noutatile pregatite pentru seria Samsung GALAXY S10 confirma fara dubiu aceasta schimbare foarte importanta.

Samsung GALAXY S10. Nu stiu daca mai avea cineva dubii cu privire la aceasta schimbare, insa clipul video de mai sus confirma faptul ca un cititor de amprente urmeaza sa fie integrat sub ecranul noului smartphone pregatit de catre coreeni. Acesta va fi pozitionat in partea inferioara a ecranului pentru a facilita o scanare cat mai usoara a amprentei utilizatorilor Samsung GALAXY S10, integrarea fiind similara precum in alte modele de pe piata.

Samsung GALAXY S10. Stiati deja ca prezentarea noilor modele de telefoane urmeaza sa aiba loc in data de 20 februarie, precomenzile urmand a fi deschise pe 21 februarie, si lansarea va avea loc pe 8 martie.