Fortnite. PROBLEMA de ULTIMA ORA in Versiunea 7.40

FORTNITE. O problema de ultima ora a fost anuntata de catre compania Epic Games pentru versiunea 7.40 a jocului, iata ce se intampla pentru jucatori.

Fortnite amanare

Fortnite. Desi noaptea trecuta toata lumea astepta lansarea versiunii 7.40 de catre compania Epic Games pentru jucatorii din lumea intreaga, din pacate se pare ca acest lucru nu se va mai intampla. Per parcursul noptii trecute cei de la Epic Games au anuntat ca din cauza unei probleme descoperite in ultimul moment, s-a luat decizia de a amana lansarea versiunii 7.40 a jocului Fortnite pentru o data ulterioara, care inca nu a fost comunicata.

Fortnite. Aceasta nu este prima oara cand o problema descoperita in ultimul moment le pune “bete in roate” celor de la Epic Games, ei fiind nevoiti si in trecut sa ia decizii similare cu privire la patch-urile pregatite de lansare. Ultima oara cand s-a intamplat asta in cadrul Fortnite a fost vorba despre o problema grava care impiedica folosirea normala a jocului, si ar fi distrus experienta de care ar fi avut parte jucatorii care abia asteapta sa incerce toate noutatile importante.

Fortnite are o actualizarea 7.40 amanata din cauza unei probleme de ultim moment

Fortnite. O serie de noutati interesante erau anuntate pentru jucatori in cadrul actualizarii 7.40 pregatita de catre Epic Games, noua pusca de infanterie aflandu-se printre ele, dar noutatile nu vor fi doar acestea. Revenind totusi la pusca de infanterie, ea urmeanza sa aiba un design clasic, si va putea face suficient de mult damage pentru a fi cautata de catre jucatorii Fortnite care vor dori sa ramana superiori in fata inamicilor in fiecare batalie la care participa.

Fortnite. Separat de aceasta pusca de infanterie, urmeaza sa fie facute si unele modificari pentru modul de joc, astfel ca unele arme vor avea damage mai mic, se vor incarca mai greu, dar vor aparea mai greu si pe harta. Mai mult decat atat, avioanele nu vor mai putea distruge cladirile prin care trec, astfel ca de Valentine’s Day nu vor fi doar schimbari bune pentru jucatori, si trebuie sa va pregatiti pentru acest lucru, pentru ca nu totul va fi pe placul vostru.